Κακόγουστη φάρσα αποδείχθηκε η συγκλονιστική επιστολή του Brad Pitt για την Angelina Jolie, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφερόταν πως έφτασαν κοντά στο διαζύγιο λόγω της κατάστασης της υγείας της!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η επιστολή -που υποτίθεται ότι γράφτηκε από τον Brad τον Ιούνιο του 2013, μετά τη διπλή μαστεκτομή που έκανε η σύζυγός του- ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από περίπου ένα μήνα ��αι έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω Ίντερνετ.

«Η γυναίκα μου αρρώστησε. Ήταν συνεχώς εκνευρισμένη εξαιτίας προβλημάτων στη δουλειά και στην προσωπική της ζωή, είχε αποτυχίες και προβλήματα με τα παιδιά... Στα 35 της έφτασε να ζυγίζει μόλις 45 κιλά, έγινε μια κοκαλιάρα που κλαψούριζε συνεχώς. Δεν κοιμόταν καλά, υπέφερε από πονοκεφάλους, πόνους στην καρδιά και στην πλάτη. Η σχέση μας ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης... Απελπίστηκα και σκέφτηκα ότι σύντομα θα χωρίσουμε», υποτίθεται ότι έγραφε ο 50χρονος ηθοποιός.

Όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού, ο Brad ουδέποτε έγραψε το εν λόγω κείμενο, ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η επιστολή υπάρχει στο Ίντερνετ από το 2012 και κάποιο�� έκανε φάρσα προσθέτοντας τα ονόματα του ζευγαριού.