​Αποκαλυπτικός ήταν ο Σταμάτης Γονίδης σε συνέντευξή του.

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκ�� ότι το σχήμα όπου εμφανιζόταν με την Έλλη Κοκκίνου και τη Στέλλα Καλή έπεσε θύμα της κρίσης από τις 2 πρώτες κιόλας εμφανίσεις και τα ελάχιστα ρεζερβέ έφεραν σαν αποτέλεσμα, το λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο, 5 ημέρες μετά την πρεμιέρα, όπως αποκάλυψε πρώτο το star.gr.

«Ήταν δική μου απόφαση να μη συνεχίσω, γιατί ο επιχειρηματίας μου έκανε πρόταση να δουλεύουμε κάθε Σάββατο. Και επειδή δεν είμαι καραγκιόζης έτσι ώστε όταν δεν έχει ρεζερβέ να προφασίζομαι ασθένεια, έχω μάθει στη ζωή μου πώς ό, τι δεν λύνεται, κόβεται. Δεν έχω μάθει να λέω φανφάρες. Η κρίση έχει χτυπήσει όλα τα μαγαζιά. Μόνο που εμείς, δεν μπορέσαμε να οργανωθούμε με μειωμένα εισιτήρια, όπως έκαναν άλλα μαγαζιά, γιατί ξεκινήσαμε αργά» είπε ο τραγουδιστής.

Το λουκέτο άφησε πίσω ανθρώπους που έμειναν ξαφνικά χωρίς δουλειά μέσα στις γιορτές. Ο Σταμάτης Γονίδης αφήνει να εννοηθεί, ότι είναι καλύτερα άνεργοι παρά απλήρωτοι από ένα σχήμα που δεν είχε κρατήσεις.

«Κάποιοι θα πουν «καλά, άφησες τόσες οικογένειες χωρίς δουλειά»; Και σε αυτό έχω απάντηση. Για 4 μεροκάματα το μήνα, οι μουσικοί θα έπαιρναν 400 Ευρώ. Ας πάρουν το επίδομα ανεργίας. Η λουλουδού θα πάρει 50 ευρώ μεροκάματο, εάν δεν έχει δουλειά, δηλαδή 200 ευρώ το μήνα. Αυτός είναι μισθός Βουλγαρίας. Μπορείς να ζήσεις με αυτά τα χρήματα;»

Ο τραγουδιστής που έχει ανοίξει πολλά μέτωπα, από τον Νότη Σφακιανάκη μέχρι τον Στέλιο Ρόκκο, πετάει και τις σπόντες του σε Έλλη Κοκκίνου κ��ι Στέλλα Καλή. Ούτε λίγο ούτε πολύ , λέει ότι δεν ρίσκαρε με μεγαλύτερα ονόματα γιατί το κασέ τους εξυπηρετούσε τα οικονομικά της επιχείρησης.

«Όπως τραγουδάνε όλα τα κορίτσια, τραγουδάνε και αυτά. Αν έπαιρνα μεγαλύτερα ονόματα, δεν θα πληρώνονταν ούτε οι μουσικοί. Για αυτό όταν κάτι δεν πάει καλά, το σταματάς».

Όπως λέει, η απόφαση δεν ήταν εύκολη αλλά ήταν καλύτερη για όλους. Από τους τραγουδιστές μέχρι τους μουσικούς και τους σερβιτόρους.

«Μου αρέσει να ρισκάρω και να κάνω θαύματα. Αυτή τη φορά όμως δεν μπόρεσα να κάνω θαύμα».

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε και για τα προβλήματα που είχε με την Εφορία.

«Έλεγα στο λογιστή να δηλώσει τα χρήματα που βγάζω από τη δουλειά ��ου και μου έλεγε, ότι εμείς δεν δηλώνουμε, γιατί είμαστε μάγκες. Με κατέστρεψε. Το ίδιο έκανε και σε άλλους καλλιτέχνες. Μου ήρθε πρόστιμο από την Εφορία 850.000 Ευρώ. Δούλευα 5 χρόνια αποκλειστικά για να πληρώσω την Εφορία. Ήταν μεγάλη ζημιά και γι’ αυτό πήγα στον ψυχολόγο».

Ο Σταμάτης Γονίδης δεν θα εμφανιστεί σε κάποιο άλλο νυχτερινό κέντρο. Θα αρκεστεί σε κάποια εξτρά σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star...