​Η 20χρονη Εριέττα Κούρκουλου που τραβάει συνεχώς τα φλας των φωτογράφων σε κάθε της εμφάνιση, φέτος έκανε το πρώτο επαγγελματικό της βήμα, σχεδιάζοντας την προσωπική της συλλογή ρούχων!

gfhafh.png
Η νεαρή κληρονόμος, μίλησε για την οικογένειά της και χαμογελά σε αυτούς που την κρίνουν με βάση το όνομά της:

«Δεν αισθάνομαι ότι πρέ��ει να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Στόχος μου είναι να τα έχω εγώ καλά με τη συνείδησή μου. Αν έμπαινα στη διαδικασία να επηρεάζομαι από την άποψη που έχει ο καθένας για μένα, θα έχανα τον χρόνο μου. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που θα με κρίνουν μόνο και μόνο λόγω του ονόματός μου και αυτό το έχω αποδεχτεί πλήρως! Ωστόσο, πρέπει να σας πω ότι είμαι περήφανη για το όνομά μου. Και τα δύο επίθετά μου προέρχονται από ανθρώπους που λατρεύω και εκτιμώ αφάνταστα και με τιμά ιδιαίτερα να φέρω τα ονόματά τους. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος είναι προκατειλημμένος, το καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω».

tghafdh.png
Όσο για την οικογένειά της, η Εριέττα Κούρκουλου είπε:

«Δε νομίζω να υπάρχει κάτι που να μη θαυμάζω στην οικογένειά μου. Είναι απλοί άνθρωποι και είμαστε αγαπημένοι! Με στηρίζουν πάντα σε ότι πιστεύω πως πρέπει να κάνω, ακόμη και όταν δεν είναι απόλυτα πεπεισμένοι γι' αυτό. Είμαι περήφανη για το όνομά μου».