Ποιος είδε την Kate Winslet και δεν τη φοβήθηκε!

winslet.jpg

Η 38χρονη ηθοποιός, τα έβαλε με οργάνωση που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ανδρών, μιας και στη διαφημιστική τους καμπάνια, ήθελαν να τη στοχοποιήσουν, για δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν, σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών της.

H Winslet που έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τρεις διαφορετικούς άνδρες, βγήκε τον Οκτώβριο, και σε συνέντευξη της στη Vogue, απάντησε οργισμένα σε όσους κατά καιρούς υποστήριζαν ότι τα παιδιά της ήταν «θύματα» των διαζυγίων της.

winslet2.jpg
Τότε είχε πει, «τα παιδιά μου, ζουν αποκλειστικά και μόνο μαζί μου».

Αυτή της η δήλωση όμως, χρησιμοποιήθηκε ως αφορμή της οργάνωσης Fathers4Justice, ώστε να στοχοποιηθεί αρνητικά η Winslet, χρησιμοποιώντας το πρόσωπο και τη δήλωση της, σε διαφημιστική καμπάνια για τα δικαιώματα των ανδρών που είναι διαζευγμένοι μπαμπάδες.

kuria.jpg

Αυτό έμαθε και η Kate που δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Κινήθηκε νομικά εναντίον της οργάνωσης, τονίζοντας πως η διαφήμιση που σκοπεύουν να δημοσιεύσουν, είναι «παραπλανητική και δυσφημιστική».

Θέση, πήρε και ο πρώην σύζυγος της Kate Winslet, Sam Mendes, ο οποίος επικοινώνησε με την οργάνωση, λέγοντας τους ότι «είναι ανήθικο και άκυρο να εμπλέκετε την οικογένεια μου και μένα σε αυτό, όταν δεν γνωρίζετε τίποτα για τις προσωπικές μας σχέσεις και τις ειδικές συνθήκες!»