Θυμάστε που η Αθηνά Οικονομάκου σε πρόσφατη νυχτερινή της έξοδο εθεάθη με μυστηριώδη γοητευτικό κύριο με τον οποίο ήταν πάρα πολύ άνετη και έδειχνε να περνά καλά; Ε… το όνομα του κυρίου αυτού είναι Γιώργος Φίλτσιος και πληροφορίες θέλουν να είναι το νέο amore της ηθοποιού.

Η Αθηνά Οικονομάκου γύρισε σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο και πλέον φαίνεται ότι δίνει την καρδιά της αλλού.

Όπως λένε άνθρωποι που τους είδαν από κοντά στην πρώτη τους κοινή νυχτερινή έξοδο, οι δυο τους ήταν πολύ άνετοι και έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Ήταν αρκετά διαχυτικοί, χωρίς να προκαλούν, όμως έδειχναν ξεκάθαρα ότι είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Ο Γιώργος Φίλτσιος είναι γνωστός από την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον χώρο της μόδας. Είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με επώνυμα ρούχα και γνωστός καρδιοκατακτητής.

Μένει στην Βουλιαγμένη, είναι λάτρης των αυτοκινήτων τύπου jeep και δεινός… surfer. Μάλιστα επειδή είναι πολύ αρρενωπός και γυμνασμένος δεν περνά ποτέ απαρατήρητος από το γυναικείο φύλο. ​