Με ένα παρατεταμένο, θερμό και γεμάτο αγάπη χειροκρότημα , υποδέχτηκε ο κόσμος τον Σάκη Μπουλά, στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή , μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Η πρεμιέρα της μουσικοθεατρικής παράστασης, στην οποία συμμετέχει , σημαίνει ουσιαστικά και τη δυναμική επιστροφή του στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Ο αδελφικός του φίλος, Γιάννης Ζουγανέλης, μίλησε στην κάμερα του Star, για όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν όλο αυτό τον καιρό, για την κατάσταση της υγείας του Σάκη Μπουλά.

«Εγώ πραγματικά έμεινα έκθαμβος. Για όνομα του Θεού... ότι ο Σάκης πέθανε και μάλιστα είχαν ορίσει και την κηδεία του και σε πιο νεκροταφείο. Ευφυώς ο ίδιος απάντησε "σας περιμένω στην ανάστασή μου, στην Ακτή Πειραιώς”», είπε.

Ντυμένος όπως πάντα , απλά και σπορ , με ένα μαύρο τζόκεϊ , ο αγαπημένος ηθοποιός και τραγουδιστής πήρε το μικρόφωνο και διασκέδασε για μια ακόμη φορά το κοινό, σε μια ιδιαίτερη μουσικοθεατρική παράσταση, στημένη από το Διονύση Σαββόπουλο.

Ο... έτερος της αγαπημένης παρέας Λαυρέντης Μαχαιρίτσας , μιλώντας για τους «ΓΚΑΚΓΑΝΤΙΝ... ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» φίλους του, δίνει το κλίμα της παράστασης, που όπως όλα δείχνουν θα αγαπηθεί πολύ τον φετινό χειμώνα.

«Τρεις ώρες αγαπημένα τραγούδια, που θέλει ν' ακούσει ο κόσμος, τα τραγουδάει, τα αγαπάει. Από κει και πέρα, αυτοί κάνουν και πολύ γέλιο, όπως πάντα. Φρέσκο , ενταγμένο μέσα στην ιστορία αυτή», είπε.​