Για την κόρη της, την περιπέτεια υγείας του συζύγου της και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδάκι μίλησε η Πέγκυ Ζήνα, αποκαλύπτοντας ότι το ενδεχόμενο να χαρίσουν στη μικρή Ηλέκτρα ένα αδελφάκι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους.

pegky1.jpg

«Δεν το έχω βάλει σκοπό να κάνω ένα δεύτερο παιδί. Δεν αποκλείω κάτι, αλλά δεν το έχω βάλει σκοπό. Εξάλλου όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει. Αν ο Θεός μου στείλει κι άλλο παιδάκι ευχαρίστως η Ηλέκτρα θα αποκτήσει αδελφάκι», είπε η τραγουδίστρια.

pegky2.jpg

Προς το παρόν πάντως η κόρη της είναι το άλφα και το ωμέγα στη ζωή της και όπως τονίζει έκανε πολύ καλό τόσο σε εκείνη, όσο και στον σύζυγό της Γ. Λύρα.

«Όταν ο Γιώργος έκανε την εγχείριση στην καρδιά του ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, όμως εκείνη τη στιγμή το μωράκι που έχεις στην κοιλιά σου, σου δίνει πολλή δύναμη. Φυσικά όλο αυτό έγινε για καλό, γιατί ο Γιώργος ξαναγεννήθηκε. Έγινε πιο υγιής από ποτέ, βελτιώθηκε πολύ η ποιότητα της ζωής του. Τελικά η Ηλέκτρα έκανε πολύ καλό και στους δυο μας γιατί προσέχουμε πολύ την υγεία μας. Παρόλο που τότε πέρασα δύσκολα, τώρα μόνο ως κάτι πολύ καλό το θυμάμαι, γιατί άλλαξε τη ζωή μας προς το καλύτερο», είπε.

pegky3.jpg

Τι κάνουν μαζί μαμά και κόρη;

«Ήθελα πάντα να φέρω στον κόσμο ένα παιδάκι και ευτυχώς όταν το θέλησα δεν άργησε καθόλου ο Θεός να μου το στείλει. Είμαι πολύ δεμένη με την κόρη μου και ο ερχομός της έδεσε περισσότερο τη σχέση μου με τον Γιώργο. Μας αρέσει να βλέπουμε τη Λαίδη και τον Αλήτη, να χαλαρώνουμε αγκαλιά λίγο πριν κοιμηθεί, να παίζουμε, να πηγαίνουμε στις κούνιες και σε παιδότοπους. Με τον μπαμπά της πηγαίνει για καφέ και αναρωτιέμαι τι λένε μεταξύ τους», είπε.

pegky4.jpg

Η Πέγκυ αποκάλυψε μάλιστα πότε θα γίνει και η βάφτιση της μικρής, που πέρσι αναβλήθηκε λόγω του χαμού της γιαγιάς της.

pegky5.jpg

«Η βάφτιση θα γίνει την άνοιξη ή μέσα στο καλοκαίρι. Δεν ήθελα να μπλέξω τη χαρούμενη στιγμή με το δυσάρεστο συμβάν της γιαγιάς μου. Το μυστήριο θα γίνει σε στενό κύκλο, γιατί είναι ένα γεγονός που αφορά την κόρη μου και δεν έχω το δικαίωμα να το χειριστώ σαν δικό μου. Τον γάμο μου τον χειρίστηκα όπως ήθελα εγώ και ο σύζυγός μου, ενώ την Ηλέκτρα δεν θα τη βάλω σ’ αυτή τη διαδικασία», τόνισε.