Για την δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της, τον επερχόμενο γάμο της και τα κακεντρεχή σχόλια, εξαιτίας των οποίων αποφάσισε να μην εμφανίζεται δημοσίως τόσο πολύ μίλησε σε συνέντευξή της η Κιμ Καρντάσιαν.

Όπως παραδέχτηκε την πείραζε πάρα πολύ που τα περιοδικά την αποκαλούσαν χοντρή και σε κάθε έξοδο της την έδειχναν να τρώει και σχολίαζαν από κάτω ότι είναι 100 κιλά. «Δεν μπορεί να λες μια έγκυο χοντρή», λέει και προσθέτει πώς όλο αυτό την πλήγωσε πολύ και «με άλλαξε κατά κάποιο τρόπο».

Όσο για το πώς κατάφερε τελικά να απαλλαχτεί από τα 25 κιλά που πήρε αποκαλύπτει ότι οφείλει την σιλουέτα της στην δίαιτα Άτκινς και στο πολύ περπάτημα. «Ήταν η πιο δύσκολη πρόκληση της ζωής μου», λέει.

Πάντως, παρά τα σχόλια που έκαναν για αυτή η ίδια ήθελε… να είχε πάρει και άλλα κιλά.

«Περίμενα ότι κατά την διάρκεια αυτής της υπέροχης περιόδου στη ζωή μου θα μπορούσα να τρώω ότι θέλω να αισθάνομαι όμορφα, αλλά τελικά δεν ήταν έτσι. Πονούσα παντού. Δεν ήθελα να τρώω junk food όπως παλιά και αυτό με τάραζε… Διάβαζα στα περιοδικά να λένε ότι έχω πάρει πάρα πολλά κιλά, αλλά εγώ σκεφτόμουν ‘μα θέλω να πάρω και άλλα’».

Πλέον, πάντως παραδέχεται ότι δεν την ενδιαφέρει τόσο, αφού μετά την εγκυμοσύνη έχει γίνει πιο μοναχική και προτιμάει να κάθεται σπίτι, ενώ ο μόνος άνθρωπος που την ενδιαφέρει πώς την βλέπει είναι ο αρραβωνιαστικός της, ο οποίος πάντα της λέει την άποψη του και αυτή πάντα τον ακούει.

Ακόμα και για το νυφικό που θα φορέσει λέει πώς έχει σκεφτεί περίπου τι θέλει, αλλά δεν έχει βρει χρόνο να το συζητήσει ακόμα με τον Kάνιε.

Τέλος, αναφερόμενη στην πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της ανήμερα των γενεθλίων της λέει: «ειλικρινά ήταν η πιο μαγική νύχτα της ζωής μου».