Τα γονίδια του μπαμπά του φαίνεται να έχει κληρονομήσει ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μεγάλωσε και ε��ναι κιόλας τριών χρονών. Μάλιστα συνόδευσε τον μπαμπά του σε μια από τις πιο τιμητικές εκδηλώσεις που έγιναν για εκείνον, τα εγκαίνια ενός μουσείου αφιερωμένου αποκλειστικά στον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης.

ronaldo1.jpg

Μάλιστα ο Κριστιάνο Junior ήταν εκείνος που βοήθησε τον μπαμπά του να κάνει τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας με την ονομασία του μουσείου στην Μαδέιρα της Πορτογαλίας.

ronaldo2.jpg

Ο μικρούλης, φορώντας στενό τζιν παντελόνι, καζάκα και γραβάτα, ήταν πολύ άνετος με τους φωτογράφους και τους cameramen, και έδειχνε να απολαμβάνει το γεγονός ότι τα φλας είχαν στραφεί πάνω του, αντί στον διάσημο μπαμπά του.

ronaldo3.jpg

Μάλιστα έχει πάρει από την γοητεία του γυναικοκατακτητή Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά όπως αποκάλυψε ο περήφανος πατέρας και από το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

ronaldo4.jpg

«Δεν μπορώ να του πω όχι γιατί το όνειρό μο�� είναι να τον δω να παίζει ποδόσφαιρο. Ήδη μου έχει ζητήσει ποδοσφαιρικά παπούτσια και δείχνει πολύ καλός μπαλαδόρος», είπε.

ronaldo5.jpg