​Στις 20 Δεκεμβρίου το Santa Claus Kingdom σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ σε όσους πάνε ντυμένοι με πράσινες και κόκκινες φορεσιές για να συμμετέχουν στη μεγάλη προσπάθεια!

«Αφού φέραμε τον αυθεντικό Αϊ- Βασίλη από το Ροβανιέμι πάμε να σπάσουμε και το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη συγκέντρωση για τα “ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΞΩΤΙΚΑ – ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ ΑΪ – ΒΑΣΙΛΗ”!»

  • Πότε;

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου από τις 17.00 ως τις 20.00 κάνουμε την προσπάθεια να σπάσουμε το ρεκόρ για τα περισσότερα ξωτικά του Αι Βασίλη

  • Που;

Ο Χώρος είναι το μαγικό Santa Claus Kingdom στο ΜEC Παιανίας (στη Λεωφ. Λαυρίου 301) ο χριστουγεννιάτικος παιχνιδότοπος για όλη την οικογένεια

  • Πως;

Η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ όσους έρθουν για να συμμετάσχουν στο ρεκόρ ΑΡΚΕΙ να έρθουν ΝΤΥΜΕΝΟΙ είτε στα ΠΡΑΣΙΝΑ είτε στα ΚΟΚΚΙΝΑ είτε και δύο χρώματα δηλαδή στα πρασινοκόκκινα

gjil.jpg
Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Στις 17.00 ξεκινά η συγκέντρωση των ξωτικών – κοινού έρχονται ντυμένοι στα πράσινο- κόκκινα.

Το ρεκόρ θα το σπάσουμε στις 19.30 περίπου.

Το ρεκόρ, μέχρι ....προχθές ήταν 762 ξωτικά που το 2012 μαζεύτηκαν στην πόλη Ammanford του Ηνωμένου Βασιλείου.

Φέτος όμως οι Ρουμάνοι ανέβασαν τον πήχη!

1.703 ξωτικά συγκεντρώθηκαν σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Ιάσιο της Ρουμανίας και έτσι σημειώθηκε το νέο ρεκόρ Γκίνες αφήνοντας δεύτερους με διαφορά τους Βρετανούς. Το παγκόσμιο ρεκόρ επικυρώθηκε και το Ιάσιο φέρει πια το νέο τίτλο που θα του φέρει διεθνή αναγνώριση.

Μαζέψτε, λοιπόν, όσο περισσότερους φίλους μπορείτε, ντυθείτε στα πρασινό- κόκκινα, αν θέλετε βαφτείτε ανάλογα, πηγαίνετε στο Πάρκο, φορέστε τα ειδικά σκουφάκια που έχουν ετοιμάσει, και ετοιμαστείτε για να φωτογραφηθείτε όλοι μαζί και να σπάσουμε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, να βάλουμε την Ελλάδα στο χάρτη Guinness World Record!

Ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες και ελάτε στο Santa Claus Kingdom στις 20 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα:

Κάθε συμμετέχων πρέπει να φορά τουλάχιστον πράσινη ή κόκκινη μπλούζα (μπορεί και ολόκληρο κοστούμι σε συνδυασμό πράσινου και κόκκινου χρώματος).

Στην είσοδο του πάρκου θα σας δώσουμε να φορέσετε (εντελώς δωρεάν) πρασινο- κόκκινο σκούφο και μυτερά αυτιά

Όταν μαζευτούν όλα τα "ξωτικά" θα ηχήσει ένα δυνατό σήμα εκκίνησης (και αργότερα λήξης) της δράσης.

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι στο ίδιο σημείο την ίδια στιγμή και να πα��αμείνουν εκεί για τουλάχιστον πέντε λεπτά.

Η προσπάθεια θα χρονομετρηθεί από δύο έμπειρους αθλητές που θα έχουν συγχρονίσει τα χρονόμετρά τους.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν τα κοστούμια τους σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας κ��τάρριψης του ρεκόρ.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό για τη συμμετοχή τους και την κατάρριψη του ρεκόρ και θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στο πάρκο και FREE PASS για παιχνίδια του πάρκου την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου από τις 5 το απόγευμα έως και τις 8 το βράδυ!