Ν’ ανοίξει η γη να την καταπιεί ήθελε η Jennifer Lawrence όταν η υπηρέτρια στο ξενοδοχείο όπου έμενε, ανακάλυψε κάτω από το κρεβάτι της, μεγάλη ποσότητα… ερωτικών βοηθημάτων!

Η 23χρονη ηθοποιός που έχει κερδίσει και Οscar για την ερμηνεία της στο «Silver Linings», εξήγησε ότι της έδωσαν τα sex toys για πλάκα, κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας της ταινίας, «American Hustle».

Jennifer+Lawrence+Hunger+Games+Catching+Fire+dF2OYPDTRsXl.jpg
Επειδή όμως η ποσότητα των ερωτικών βοηθημάτων ήταν μεγάλη (ολόκληρη συλλογή της έδωσαν), η Lawrence αποφάσισε να τα κρύψει κάτω από το κρεβάτι του ξενοδοχείου της για να μην φαίνονται.

Κάποια στιγμή βγήκε από το δωμάτιο, και όταν επέστρεψε, ανακάλυψε έκπληκτη πως η υπηρέτρια που είχε μπει να καθαρίσει, όχι μόνο είχε βρει τα sex toys κάτω από το κρεβάτι, αλλά τα είχε τοποθετήσει επιμελώς δίπλα στο κρεβάτι της νεαρής ηθοποιού! Προφανώς για να είναι πιο… προσβάσιμα.

  • Την ντροπή που ένιωσε, εξομολογήθηκε η Jennifer Lawrence καλεσμένη στην εκπομπή του Conan O’ Brien, λέγοντας:

«Έγινα κατακόκκινη όταν κατάλαβα ότι τα είχε βρει! Ήθελα να της αφήσω ένα σημείωμα και να της πω ότι δεν είναι δικά μου, αλλά μου τ’ αγόρασαν για να μου κάνουν πλάκα!»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗ JENNIFER LAWRENCE ΝΑ «ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ» ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ!