​Μπορεί τα κορίτσια να τρελαίνονται στην κάθε του εμφάνιση όμως ο Stan δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα την επιτυχία που σημειώνει τα τελευταία χρόνια.

Ο 26χρονος pop star μίλησε για όλες τις αλλαγές στη ζωή του αλλά και για την πρόσφατη παρουσίαση δίσκου του, «Να με ερωτευτείς», όπου παρευρέθηκαν 3.000 άτομα!

«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δηλαδή κάναμε την παρουσίαση του καινούργιου δίσκου πριν από μερικές ημέρες και ήταν 3.000 άνθρωποι εκεί και δεν το πίστευα! Βγήκα στη σκηνή και έτρεμα!» είπε.

Όσο για το τι του ζητούν οι θαυμάστριες είπε: «Συνήθως μου ζητούν να βγάλουμε φωτογραφίες και να μιλήσω με κάποιον δικό τους στο τηλέφωνο! Γενικά αν μπορώ να κάνω κάτι για να ευχαριστήσω τον κόσμο, θα το κάνω! Νομίζω είναι ότι λιγότερο μπορώ να κάνω για έναν κόσμο που ήταν εκεί από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα!»

Ο πρώτος άνθρωπος που τον ανακάλυψε και πίστεψε σε εκείνον είναι ο παραγωγός του, ο Μανώλης Δεδεβέσης: «Είναι το παιδί που ξεκινήσαμε μαζί να γράφουμε κομμάτια. Με βρήκε στην Πάρο μέσω κάποιων κοινών μας φίλων από το facebook και μου ζήτησε να κατέβω στην Αθήνα. Με βρήκε τυχαία, είχε μάθει ότι εγώ ασχολούμαι με τη μουσική, μου ζήτησε να του στείλω κάτι για να με ακούσει. Εγώ έγραψα κάτι με το κινητό μου και του το έστειλα! Κι έτσι τελείως τυχαία μπήκα σε αυτό τον χώρο!»

Για τα χρόνια που έζησε στην Πάρο αλλά για το πώς έβλεπε τότε το μέλλον του είπε: «Το μέλλον μου το έβλεπα λίγο περιορισμένο. Με έπνιγε λίγο. Όταν ασχολήθηκα με τη μουσική ένοιωσα ότι όλα τα άλλα ήταν ένας πρόλογος».

Από μικρός όμως αγαπούσε το τραγούδι ενώ στο δωμάτιό του είχε αφίσα της Έλενας Παπαρίζου, της Jennifer Lopez, της Christina Aguilera, του Robbie Williams, του Justin Timberlake και του Acher.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…