Μπορεί ο Bruce Willis να είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Hollywood και να ετοιμάζεται να γίνει για πέμπτη φορά μπαμπάς, αλλά πρόσφατα έζησε το δικό του δράμα.

Ο 58χρονος ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική στο Μόνα��ο, καθώς εμφάνισε πάρεση προσωπικού νεύρου, ή αλλιώς «παράλυση Bell».

  • Πως έγινε γνωστό, το δράμα του Bruce Willis:

Το διάστημα που ο Bruce Willis ανάρρωνε στην συγκεκριμένη ιδιωτική κλινική, εκεί νοσηλευόταν και ο Στηβ Αλεξίου, ο καλλιτεχνικός μάνατζερ των νυχτερινών κέντρων του Ηλία Μαρασούλη, ο οποίος ταλαιπωρείται επίσης από την ίδια πάθηση.

Οι γιατροί, για να του δώσουν κουράγιο, του είπαν ότι στον όροφο των VIP ασθενών, νοσηλεύεται ο πρωταγωνιστής των δεκάδων blockbusters, με την ίδια ακριβώς ασθένεια.

  • ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΛΥΣΗ BELL:

Τα συμπτώματα της, είναι η αιφνίδια αδυναμία ή παράλυση της μιας πλευράς του προσώπου , καθιστώντας δύσκολο το χαμόγελο ή το κλείσιμο του ματιού, η δυσκολία των εκφράσεων, πονοκέφαλος, και η αίσθηση πιο δυνατού ήχου, από την πλευρά που έχει πληγεί.

Η θεραπεία της παράλυσης Bell είναι πολύ ακριβή, ωστόσο ο Bruce Willis την ολοκλήρωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Συνηθέστερη αιτία της παράλυσης Bell, είναι ο ιός του απλού έρπητα, της ανεμοβλογιάς, η λοιμώδης μονοπυρήνωση, η μεγάλη πίεση αλλά και το στρες.