Πρώτη ανάρτηση: 19/12/2013 00:04

Για πόλεμο που γίνεται εναντίον της μίλησε η Ειρήνη Μερκούρη, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό και την ήθελαν να έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να έχει κλειστεί σε μοναστήρι.

«Δεν έχω ιδέα πώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία ότι εγώ κλείστηκα σε μοναστήρι. Δεν το έστησα εγώ. Πηγαίνω τακτικά και προσκυνώ, αλλά αυτό γίνεται από τότε που ήμουν πέντε χρονών. Πιστεύω και πηγαίνω σε προσκυνήματα πάντα», είπε η τραγουδίστρια.

Τόνισε μάλιστα ότι είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα, που όπως είπε την θίγουν.

«Έγραψαν ότι τα παράτησα όλα και απομακρύνθηκα από το σύμπαν. Δεν είναι κάτι που μπορώ να το προσπεράσω. Είναι ντροπή γιατί έχει να κάνει με τον ίδιο τον Θεό. Όταν εγώ θα πάω να πιω έναν καφέ και θα φορέσω ένα στενό παντελόνι, όσοι με δουν θα πουν “α η…. που ντύνεται έτσι και μετά πάει και προσκυνάει”. Δεν συζήτησα ποτέ, τίποτα και με κανέναν. Αν κλεινόμουν σε μοναστήρι δεν θα το έλεγα σε κανέναν. Είναι κάτι που δεν το φωνάζεις. Είναι σαν να λες έγινα καλόγρια ελάτε να με δείτε. Είναι δυνατόν;», είπε.

Εξέφρασε μάλιστα και το παράπονό της γιατί κανένας δεν την πήρε τηλέφωνο για να την ρωτήσει αν ισχύουν οι φήμες.

«Δεν θα πατούσα ποτέ πάνω στη θρησκεία μου για να φανώ για πέντε λεπτά στην τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει αυτό το πράγμα και το έχω αποδείξει. Δεν θα χρησιμοποιούσα τον Θεό μου για να πω “δείτε με”», τόνισε.

Η Ειρήνη Μερκούρη αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια της γίνεται ένας πόλεμος που ξεκινά από τη δικαστική διαμάχη που έχει με την δισκογραφική εταιρεία της, ξεκαθάρισε όμως ότι κάποια στιγμή όλα θα τελειώσουν.