Ο Μάρκος Σεφερλής αφήνει για λίγο το θεατρικό σανίδι και κατεβαίνει στην πίστα τυλιγμένος με λαμπιόνια για να σατιρίσει πρόσωπα και καταστάσεις της αθηναϊκής νύχτας. Ανάμεσα σ’ αυτούς και ο Νότης Σφακιανάκης, ένας καλλιτέχνης που ο Μάρκος θαυμάζει πολύ

«Ο Νότης Σφακιανάκης πλέον έχει μπει στο πετσί μου γιατί μ΄ αρέσει το αντριλίκι του, το ύφος του που δε μασάει που τα χώνει ακόμα και σ΄ αυτούς που πάνε και πληρώνουν για να τον δούνε», είπε.

Μάλιστα στο νέο του πρόγραμμα θα τα… «χώνει» κι εκείνος στους θαυμαστές του, αντιγράφοντας το στυλ του Νότη.

«Εννοείται ότι θα τους τα χώνω. Απαγορεύεται να τραβήξουν βίντεο, να βγάλουνε κινητό, να στείλουν μήνυμα την ώρα που τραγουδάει ο καλλιτέχνης, να πετάξουν λουλούδια, τα παίρνει και τώρα τελευταία τα παίρνει και πολύ άγρια και δεν παίρνει χαμπάρι δεν υπολογίζει τίποτα», είπε.

Αυτό είναι που λέμε σφάζω με το βαμβάκι. Ο Μάρκος Σεφερλής όμως απαντά και σε όσους τον κατηγορούν ότι με τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα μπαίνει σε ξένα χωράφια.

«Αυτό είναι μια πρόκληση για μένα να κάνω κι άλλα πράγματα που δεν μπορώ να κάνω στο θέατρο. Το τι θα πει ο καθένας και για ποιο λόγο το κάνω δεν με αφορά, ας κοιτάξει ο καθένας τη δουλειά του, ας κάνει αυτό που κάνει πολύ καλύτερα από μένα κι ας αφήσει εμένα να κάνω αυτό που μπορώ να κάνω με τον τρόπο που το κάνω και να έχω το κοινό που έχω», τόνισε.

Η μουσικοθεατρική παράσταση "One Mark Show" κάνει πρεμιέρα αυτήν την Παρασκευή και ο κωμικός δεν σκοπεύει να αφήσει σε χλωρό κλαρί κανέναν και τίποτα.