Μπορεί και να… τριτώσει η Έλενα Παπαρίζου με τα ελληνικά χρώματα στην Eurovision, αφού η τραγουδίστρια άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει ξανά την χώρα μας στο μέλλον! Μέχρι τότε, μίλησε για την υποψηφιότητά της στη Σουηδία και… την ευχή που έχει κάνει για την νέα χρονια.

«Μου ήρθε ένα τραγούδι που το πίστεψα πάρα πολύ, που ένιωσα ότι μιλάει για την ζωή μου και χάρηκα με τους συνθέτες, με τους οποίους έχω συνεργαστεί παλιά. Ένιωσα ότι θέλω να το κάνω, είναι εκείνη η στιγμή που λες ότι “είμαι εδώ”. Το ίδιο είχε γίνει και την πρώτη φορά, όταν πήγα με την Ελλάδα», είπε η τραγουδίστρια για την απόφασή της να διεκδικήσει το «χρίσμα» της Σουηδίας.

Όπως διευκρίνισε η Έλενα, το τραγούδι της, «Survivor», έχει μεγάλη διαδικασία να περάσει, όπως και τα υπόλοιπα, μέχρι να επιλεγεί εκείνο που θα στείλει η Σουηδία τον Μάιο, στην Κοπεγχάγη.

«Αυτό που έχω ευχηθεί από τώρα για τον νέο χρόνο, είναι την 1η Φεβρουαρίου, που θα διαγωνιστώ να μην με στείλουν οι Σουηδοί σπίτι μου, κατευθείαν. Να μ’ αφήσουν τουλάχιστον να πάω στην “δεύτερη ευκαιρία”», αποκάλυψε η τραγουδίστρια, τονίζοντας πως δεν μπορείς να είσαι πάντα νούμερο ένα στη ζωή του και ότι από το 2005 έχουν περάσει 9 χρόνια.

Παράλληλα, η Έλενα αποκάλυψε πως έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις με χορογράφο, που δεν θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός και κατέληξε: «ίσως ξαναπάω με την Ελλάδα! Αφού το τόλμησα ξανά τώρα, γιατί όχι;».

Δείτε στο βίντεο την συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου