Εθισμένη με το θηλασμό δηλώνει η Penelope Cruz, η οποία το τελευταίο διάστημα, απολαμβάνει για δεύτερη φορά τη μητρότητα.

Η 39χρονη ηθοποιός, σε συνέντευξη της στο τεύχος Ιανου��ρίου του περιοδικού «Allure», αποκάλυψε πως λατρεύει να θηλάζει, και της είναι πολύ δύσκολο όταν πρέπει να το σταματήσει:

allure.jpg
«Θήλαζα το γιο μου για 13 μήνες, και σχεδιάζω να κάνω το ίδιο με την κόρη μου Luna. Ο θηλασμός είναι εθιστικός. Είναι πολύ δύσκολο όταν φτάνει η μέρα που πρέπει να τον σταματήσεις».

  • Στη συνέχεια, η Penelope Cruz μιλά για την δική της παιδική ηλικία:

«Στο σπίτι μου, κάθε Κυριακή όλοι καθάριζαν το σπίτι. Πάντα υπήρχε μουσική, και όλοι χόρευαν, μερικές φορές γυμνοί τριγύρω στο σπίτι. Δεν ήμασταν hippie, αλλά ήμασταν πολύ ελεύθεροι».

cruz1.jpg

  • Το πώς είναι στο σπίτι της με τον σύζυγο της Javier Bardem δεν το αποκάλυψε, μίλησε όμως για την καλύτερη της φίλη, που δεν είναι άλλη από τη Salma Hayek:

«Αποκαλούμε η μια την άλλη “huevos”, δηλαδή “αυγό”. Αυτό το λέμε, επειδή όταν ήμασταν νεότερες και δεν είχαμε παιδιά, συνηθίζαμε να κοιμόμαστε πολύ περισσότερο απ΄ότι τώρα. Αυτός ήταν ένας τρόπος ν΄αποκαλεί η μια την άλλη τεμπέλα! Πολλές φορές κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι, και πάντα προσπαθούσε να με ξυπνήσει, ώστε να με αποκαλέσει “huevos”».

hayek.jpg