Να είσαι στο αμάξι και να μην πιάνει το Wi-Fi ή να μην μπορείς να παγώσεις την σαμπάνια σου; Για να μην ξεμείνουν ποτέ από αυτά, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton πήραν... καινούργιο αμάξι!

Το ζευγάρι εμφανίστηκε με την καινούργια, μάρκας Bentley, αμαξάρα του την περασμένη εβδομάδα, κατά την διάρκεια event στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας: πρόκειται για το νέο μοντέλο «Flying Spur», που θα είναι διαθέσιμο για τους «κοινούς θνητούς» -όσους μπορούν να το αγοράσουν, φυσικά- σε περίπου έξι μήνες.

car2.jpg

William και Kate έχουν στην διάθεσή τους ένα από τα πρώτα οχήματα που έβγαλε η εταιρεία, με ανέσεις ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς! Μεταξύ αυτών, χειροποίητο εσωτερικό με ξύλο καρυδιάς, δερμάτινα καπιτονέ καθίσματα, Wi-Fi και σαμπανιέρα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως τα καθίσματα είναι θερμαινόμενα κ��ι έχουν λειτουργία μασάζ!

car1.jpg

Το πριγκιπικό ζευγάρι δεν έχει να ανησυχεί για την ασφάλεια, καθώς το αμάξι -με τελική ταχύτητα 321 χλμ.-εφοδιάστηκε επιπλέον με τριπλά αλεξίσφαιρα τζάμια, extra ενισχυμένο χάλυβα στο εξωτερικό και ελαστικά που δεν ξεφουσκώνουν ακόμα και αν τρυπήσουν!

car3.jpg

Για την... ιστορία, το αμάξι κοστίζει περίπου 297.000 ευρώ, ενώ φουλάρει με 140 ευρώ. Αλλά, θα μου πεις, για τους πρίγκιπες... λεφτά υπάρχουν!

car4.jpg