Θυμάστε που όλος ο κόσμος της μόδας είχε αναστατωθεί από τις φήμες που ήθελαν την καλή του Σταύρου Νιάρχου, Jessica Hart να πήρε πόδι από τη Victoria’s Secret εξαιτίας των αιχμηρών της σχολίων εναντίον της Taylor Swift στο τελευταίο show του οίκου;

hart1.jpg

Ε… τώρα βγήκε η ίδια η Jessica και αν και δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για το τι έχει συμβεί, αποκάλυψε ότι πλέον το μάθημά της το έχει πάρει.

hart2.jpg

«Διαστρέβλωσαν πλήρως τις δηλώσεις μου, αλλά δεν πειράζει το πήρα το μάθημά μου», είπε η ξανθιά καλλονή, μιλώντας στην Vogue Αυστραλίας.

Βέβαια δεν έκανε καμία νύξη για το αν ισχύουν οι φήμες ότι απολύθηκε από τη Victoria’s Secret, όχι βέβαια ότι το κορίτσι έχει ανάγκη.

hart3.jpg

Θεωρείται άλλωστε ανερχόμενο αστέρι του μόντελινγκ και φυσικά οι προτάσεις πέφτουν βροχή, αποδεικνύοντας ότι κάθε εμπόδιο για καλό.

hart4.jpg

Πάντως η ίδια προσπαθεί να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα.

hart5.jpg
«Είναι τόσο σουρεαλιστικό όλο αυτό που ζω, γι’ αυτό πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου να κάνω ένα βήμα πίσω ��ια να βρίσκω τον εαυτό μου. Το 99% των κοριτσιών στη βιομηχανία της μόδας είναι όμορφα, όμως μετρά και η προσωπικότητα και κυρίως να μην σε νοιάζει τι λέει ο κόσμο», είπε.