Ο Άκης Πετρετζίκης είναι πολύ ντροπαλό αγόρι και παρά το γεγονός ότι η σχέση του με την Demy είναι γνωστή, εκείνος δεν θέλει με τίποτα να μιλά για τα προσωπικά του. Έτσι και σήμερα που η Demy πήγε καλεσμένη στο πρωινό του Mega, ο… Master Chef έγινε… Λούης και έφυγε από την εκπομπή.

«Ρε συ Demy να σε ρωτήσω κάτι; Ο Άκης είναι πολύ ντροπαλός; Όταν του κάνουμε πλάκα και τον ρωτάμε για σένα , κοκκινίζει, κατεβάζει το κεφάλι και φεύγει. Και σήμερα έφυγε», της είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος κι εκείνη θέλησε να τον υπερασπιστεί και είπε ότι έφυγε γιατί είχε… δουλειές.

Όταν δε ο Πέτρος της είπε ότι τον αφήνει πολύ ελεύθερο και βγαίνει συνέχεια έξω με τον Ουγγαρέζο που είναι κακή επιρροή η Demy είπε:

«Και τι θα κάνεις; Θα τον έχεις τον άλλο με το λουρί; Κι εγώ βγαίνω με τις φίλες μου και όποτε θέλω βγαίνω κι εγώ μαζί τους. Όταν είναι ανδροπαρέα βέβαια προτιμώ να μην πηγαίνω μαζί τους», είπε.

Η Demy μάλιστα αποκάλυψε ότι από τα πολλά καλούδια που της μαγειρεύει ο Άκης έχει ανεβασμένη χοληστερίνη, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 22 χρονών. Παρ’ ολ’ αυτά κιλά δεν παίρνει, οπότε είναι από τις τυχερές που την βοηθά ο μεταβολισμ��ς της.