​Για τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, την κακοποίηση που δέχτηκε από άντρα στο παρελθόν αλλά και το νέο της έρωτα, Γιώργο Λεβεντάκη, μίλησε η Άντζελα Δημητρίου.

«Ύστερα από δύο χρόνια μοναξιάς ήταν δύσκολο… Αλλά βρήκα επιτέλους έναν άνθρωπο που με σέβεται, με εκτιμάει, όπως τον σέβομαι και τον εκτιμώ κι εγώ» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Κατάλαβα είναι ότι έφταιγα εγώ για τις σχέσεις μου, γιατί είμαι πολύ παρορμητικός και δοτικός άνθρωπος. Είμαι πολύ καλή ψυχή και δεν κρατάω τίποτα για εμένα. Ο Γιώργος εκτίμησε αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα μου γιατί είναι ένας κύριος, ένας πραγματικός λεβέντης. Είναι από τους λίγους άντρες που όχι απλά με στηρίζει στη δουλειά μου, αλλά είναι δίπλα μου, σε όλα. Έχει χιούμορ, αλλά είναι και σοβαρός εκεί που πρέπει. Είναι ντόμπρος. Δεν είναι υποκριτής»

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ήταν συγκούμπαροι κι ότι γνωρίζονται 18 χρόνια εξηγώντας : «Ο έρωτας μάς χτύπησε την πόρτα εντελώς ξαφνικά πριν από 5 μήνες, όταν μου πρότειναν να τραγουδήσω στο γάμο της κόρης του και στη βάφτιση του εγγονού του. Αλλά, επειδή όπως είπα και προηγουμένως, είχα ��ποφασίσει να μείνω μόνη μου, πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να αποφασίσουμε να είμαστε μαζί».

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης πως έχει κακοποιηθεί από άντρα στο παρελθόν: «Ναι, υπήρξε άντρας που με κακοποίησε, αλλά το μετάνιωσε πολύ πικρά! Εγώ τον «χτύπησα» με τα λόγια μου και νομίζω ότι τον πόνεσα πολύ! Και εννοείται ότι δεν έμεινα εκεί! Πήγα στην αστυνομία, υπέβαλα μήνυση, άσχετα αν μετά την απέσυρα. Δεν με είδε ποτέ ξανά από τότε!»

Τέλος, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη περί Χρυσής Αυγής λέγοντας: «Οι καλλιτέχνες κατά τη γνώμη μου, δεν θα έπρεπε να πολιτικοποιούνται και τα πιστεύω τους πρέπει να τα κρατάνε για τον εαυτό τους. Από εκεί και πέρα αν ο Νότης, τον οποίο εκτιμώ, και ο κάθε Νότης, θέλει να βγαίνει και να λέει αυτά που πιστεύει, καλά κάνει και τα λέει».