Με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, στο ανάκτορο του Sandringham , θα περάσουν τα Χριστούγεννα ο πρίγκιπας William, η Kate Middleton και ο μικρός πρίγκιπας George!

Αν και πέρυσι το ζευγάρι προτίμησε να περάσει τις άγιες μέρες με την οικογένεια Middleton, στο Bucklebury, καθώς η Kate διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, φέτος θα τιμήσει την παράδοση.

royal-christmas-2--z.jpgΒασιλικά θα είναι λοιπόν τα πρώτα Χριστούγεννα του George Alexander Louis, καθώς στο Sandringham η προγιαγιά Ελισάβετ έχει καλέσει περίπου 30 άτομα.

Κατά την παράδοση, την παραμονή των Χριστουγέννων η βασίλισσα θα κεράσει τσάι και θα ζητήσει από τα εγγόνια και τα δισέγγονά της να βάλουν ένα στολίδι στο δέντρο, ενώ στη συνέχεια θα ανοίξουν τα δώρα και θα ακολουθήσει δείπνο.

Το πρωί της 25ης Δεκεμβρίου, σύσσωμη η βασιλική οικογένεια θα εκκλησιαστεί στον παρακείμενο ναό της Μαρίας της Μαγδαληνής, όσο στο σπίτι θα ψήνεται η γαλοπούλα που ��α «τσακίσουν» για μεσημεριανό. Η συνέχεια έχει… τηλεόραση, καθώς θα μεταδοθεί το χριστουγεννιάτικο μήνυμα που κάθε χρόνο μαγνητοσκοπεί η μεγαλειοτάτη και… ποιός έχει τα κότσια να αρνηθεί να το δει;