Για την απόρριψη που εισέπραξε τα πρώτα χρόνια της καριέρας της λόγω εμφάνισης, για τη στήριξη της στη Δέσποινα Βανδή, αλλά και για την υπομονή που πρέπει να κάνουν όσοι ξεκινάνε τώρα το τραγούδι, ��ίλησε η Έλλη Κοκκίνου.

Όπως είπε, «όλοι μας έχουμε εισπράξει στην αρχή την απόρριψη. αυτό που σου δίνει κουράγιο να συνεχίσεις, είναι το πείσμα, η αυτοπεποίθηση κατά κάποιο τρόπο, οι άνθρωποι που έχεις δίπλα σου, να σε πιστεύουν και να σε βοηθούν».

Μάλιστα, η συμβουλή της στους νέους, είναι πως «τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ, και οι ευκαιρίες είναι πολύ λιγότερες απ΄ότι ήταν στο παρελθόν. είναι καλό τα νέα παιδιά να κάνουν υπομονή. Δεν χρειάζεται τα παιδιά να γίνουν γνωστά στα 22 και στα 25. Εγώ έγινα γνωστή στο ευρύ κοινό στα 33 μου!»

  • Τόνισε δε, πως δεν κρατά κακία σε όσους την απέρριψαν:

«Μετά, εννοείται και αισθάνθηκα δικαίωση για όσους με είχαν απορρίψει. Αυτά είναι μέσα στη ζωή και μέσα στις δουλειές. Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Μπορεί να μην τους έκανα τότε».

  • Για να καταλήξει λέγοντας πως στηρίζει απόλυτα τη Δέσποινα Βανδή:

«Αυτό που χρειάζεται η Δέσποινα για το show αλλά το έχει ούτως ή άλλως, είναι η ευγένεια. Το ήθος και την διακριτικότητα επίσης, τα έχει.Το σημαντικότερο, είναι πως έχει περάσει στις αρχές της από οντισιόν, και ξέρει πάρα πολύ καλά πως είναι να σε απορρίπτουν σε αυτό που ονειρεύεσαι και θες να κάνεις!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.