Δεν έχει τέλος η κόν��ρα που έχει ξεκινήσει στο Ελληνικό πεντάγραμμο, με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της πίστας, να διασταυρώνουν τα ξίφη τους!

Μετά την άγρια κόντρα Νότη Σφακιανάκη-Στέλιου Ρόκκου, θέση πήρε και ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος υπερασπίστηκε το Νότη, ρίχνοντας τα πυρά του στον Στέλιο Ρόκκο.

Με αφορμή τη συνέντευξη Ρόκκου για τον Σφακιανάκη η οποία ήταν full στα «μπιπ», ο Γονίδης τα έχωσε για τα καλά στον Ρόκκο, κάνοντας τη σύγκριση μεταξύ των δυο καλλιτεχνών:

«Είναι σαν να τρέχει ένα Fiat500 στην παραλιακή, να κάνει κόντρα με τη Ferrari. Σαν καλλιτέχνης εννοώ δεν έχει καμία σχέση. Ο Σφακιανάκης είναι τεράστιος καλλιτέχνης. Απλά νομίζω ότι ο συγκεκριμένος έχει κενά μνήμης. Γιατί έχω δει και άλλες συνεντεύξεις για το πώς ξεκίνησε. Δεν θα έπρεπε να μιλά απαξιωτικά για τους συναδέλφους του».

Πρόσθεσε δε, πως «δεν πρέπει ένας καλλιτέχνης να μιλά άσχημα για τον άλλον. Και ειδικά ένας μικρός καλλιτέχνης, να μιλά έτσι για έναν μεγάλο καλλιτέχνη. Αν υπήρχε κοντέρ στο θράσος και στην αχαριστία, αυτός θα το είχε σπάσει».

Για να καταλήξει, πως «δίνουμε βήμα σε κάποιους και νομίζουν ότι κάποιοι είναι. Εγώ έχω μάθει να σέβομαι τους ανωτέρους μου και τους πιο παλιούς τραγουδιστές, και την ιστορία του καθενός. Το σίγουρο είναι πως καθένας, ο,τι σπέρνει θερίζει. Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος, έχει κενά μνήμης. Το lifestyle είναι κάτι μαγικό. Από μηδενικό, σε κάνει νούμερο!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.