Ο χωρισμός της Katy Perry μπορεί να είναι περσινά ξινά σταφύλια, όμως φαίνεται ότι την τραγουδίστρια ακόμα την απασχολεί. Έτσι σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε την πραγματική αιτία που οδήγησε εκείνη και την Katy Perry στο διαζύγιο.

Ο Russell λοιπόν εκνευρίστηκε γιατί η Katy δεν ήθελε να αποκτήσουν παιδάκι.

«Όταν αποφασίσω να κάνω οικογένεια θέλω να είμαι μαμά για ένα διάστημα. Ο Russell ήθελε πολύ να αποκτήσουμε παιδιά και εγώ ήξερα ότι δεν είμαι έτοιμη. Πίστευα ότι αν αποκτούσα ένα παιδί θα έπρεπε να θυσιάσω κάτι. Θα έπρεπε να είμαι περισσότερο στο σπίτι. Το ήθελα κι εγώ, αλλά ήξερα ότι δεν είμαι έτοιμη», είπε.

katy1--a.jpg

Δεν έκρυψε μάλιστα ότι ο χωρισμός της της στοίχισε πάρα πολύ και της προκάλεσε μεγάλο πόνο.

«Για δύο εβδομάδες αφού έμαθα την αλήθεια για τον γάμο μου δεν ήθελα να νιώθω αυτόν τον πόνο και το μόνο που έκανα ήταν να τρώω γαριδάκια και να πίνω», είπε.

Μάλιστα το διαζύγιό της ήταν και ο λόγος για τον πρώτο της χωρισ��ό από τον John Mayer.

katy2--a.jpg
«Έκανα ένα διάλειμμα από τον σύντροφό μου, όχι γιατί το ήθελα. Χρειαζόμουν ένα σοκ, όπως όταν ρίχνεις κρύο νερό στο πρόσωπό σου, για να συνέλθω. Ήθελα να βρω τον εαυτό μου και να δω τι μου συμβαίνει», είπε.

Πάντως παραδέχθηκε ότι ακόμα έχει ανοιχτές πληγές από το διαζύγιό της.

«Έχω ακόμα θέματα που πρέπει να λύσω με τον πρώην άνδρα μου. Μπορεί να φαίνεται ότι επειδή μιλάω γι’ αυτό με ενδιαφέρει κιόλας, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει», είπε.