Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που αναφέρονται στο 4ο βιβλίο της Τζένης Χειλουδάκη, το οποίο κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες, και αναμένεται για ακόμα μια φορά, να ταράξει τα νερά!

Η πιο γνωστή τρανσέξουαλ της Αθήνας, αυτομαστιγώνεται στο «Αίγλης και Κρίσης γωνία», καταγράφοντας άγνωστες πτυχές της ζωής της, όταν εκδιδόταν σε οίκους ανοχής.

mychannel.gr.jpg
Ζώντας πλέον στη Σητεία, παρέα με τη μητέρα της και αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα, η Τζένη Χειλουδάκη αναφέρει στο τέταρτο βιβλίο της, για τη σχέση της με έναν καθηγητή του Πανεπιστημίου της Πάτρας:

«Ανάμεσα στους εραστές, είναι και ένας γκριζομάλλης υψηλά ιστάμενος στην εκπαιδευτική βαθμίδα του Πανεπιστημίου. Πέρασα λατρεμένες στιγμές μαζί του. Γαλαντόμος, τζέντλεμαν, ευρηματικός, διασκεδαστικός. Και τότε έγραψαν οι εφημερίδες: “Καινούργιο θύμα της Χειλουδάκη, καθηγητής Πανεπιστημίου”. Μου έδειξες την "Espresso", "Traffic", δεν θυμάμαι ακριβώς, και μου χαμογέλασες ατάραχος. Και εκεί μου είπες τα πάντα για τη ζωή σου. Η γυναίκα σου έπασχε από καρκίνο, ήταν στείρα, και της έμενε λίγος χρόνος ζωής ακόμα. Και εκεί σε σιχάθηκα. Και κάπου εκεί κατάλαβα ότι κάτι είχε αλλάξει μέσα μου. Και ανάμεσα σε πολλαπλά εγκεφαλικά από μέρους μου για την απάθεια που αντιμετώπιζες το θέμα της γυναίκας σου, που ενώ κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεσαι μαζί της και να της συμπαραστέκεσαι στο κρεβάτι του πόνου, εσύ επιδιδόσουν σε θεϊκά γ*** και γευσιγνωστικά τραπεζώματα, άτοπα και άκυρα δε. Και σίγουρα εκεί κατάλαβα ότι είχα πλέον αλλάξει ως άνθρωπος. Πέρασα σε ένα άλλο επίπεδο. Νοιάστηκα για τα αισθήματα ενός άλλου πλάσματος που παρότι ζούσε στην άγνοια της, είχε το δικαίωμα να φτάσει στο τέλος της ζωής της, με αξιοπρέπεια. Έφυγα από την Πάτρα λίγες εβδομάδες αργότερα», είναι ένα από τα αποσπάσματα του βιβλίου της.