Το λόγο που την οδήγησε να πάρει την απόφαση πέρσι να πάει στο Παρίσι και να μείνει μαζί με τον γιο της αποκάλυψε η Χρύσα Ρώπα.

«Εγώ είχα κάνει το “Τι Βουλή θα παραδ��σεις μωρή” με λατρεμένους συναδέλφους, κάναμε μία υπέροχη περιοδεία και όταν πήγαμε στην Κύπρο για τις τελευταίες παραστάσεις, ο οδηγός, ο οποίος οδηγούσε το πούλμαν να μας πάει από την μία πόλη στην άλλη, νομίζω ότι ήταν αναρμόδιος γι’ αυτή τη θέση και τρακάραμε πάρα πολύ σοβαρά, τραυματίστηκα πάρα πολύ σοβαρά και παραμορφώθηκε το πρόσωπό μου», είπε η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας ότι δεν πήρε ποτέ ούτε ένα ευρώ από την ασφάλεια.

«Δεν πήρα ούτε ένα ευρώ από αυτή την ασφάλεια. Έχασα μια χειμωνιάτικη δουλειά που θα ήμουν με τον Λάκη, έμεινα εκτός δουλειάς και πήγα στο Παρίσι».

Όπως είπε μάλιστα το Παρίσι είναι το… «χωριό» της, έχει εκεί το σπίτι της και εκεί έκανε άσχετες δουλειές για να επιβιώσει.

«Εκεί έκανα άσχετες δουλειές, που κανείς δεν έλεγε “α η Ρώπα κάνει αυτό”. Ήμουν παντελώς άγνωστη», είπε.

Όπως είπε, θα ήθελε πάρα πολύ μετά τα 60 να μένει το χειμώνα στο Παρίσι και το καλοκαίρι να δουλεύει στην Ελλάδα και μάλιστα θα το επιδιώξει κιόλας γιατί είναι μια πόλη που λατρεύει και θέλει να είναι και κοντά στον γιο της.