Πού είναι καλέ αυτός ο άνθρωπος που έλεγε ότι ο Νότης Σφακιανάκης είναι η καλλιεργημένη Άντζελα Δημητρίου; Για τον Σταμάτη Γονίδη μιλάμε που σε πρόσφατη συνέντευξή του τα ξέχασε όλα αυτά και πλέον δηλώνει ότι… στηρίζει Νότη.

«Κοινωνικό τραγούδι μπορεί να περάσει ο Σφακιανάκης. Πολύ ευχαρίστως θα του έδινα ένα πολιτικό τραγούδι γιατί ο Νότης για μένα είναι ένας τραγουδιστής που περνάει αυτό το είδος. Μ’ αρέσει αυτός ο τσαμπουκάς που έχει. Αισθάνομαι μητέρα όταν αυτός βγαίνει και τα χώνει», είπε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε ότι ο Νότης έχει ένα απωθημένο.

«Πιστεύω ότι ο Νότης μέσα του έχει ένα απωθημένο. Θα ήθελε να ζει στην εποχή της χούντας και να είναι ο Νταλάρας. Κι επειδή η εποχή αυτή πέρασε κι έχουμε μια χούντα, η οποία δεν είναι χούντα πραγματική, είναι χούντα δημοκρατική, βρήκε έναν τρόπο διαφορετικό να επαναστατήσει. Τον γουστάρω που τα χώνει και ότι έκανε το έκανε με την μαγκιά του και το προφίλ του. Γι΄ αυτό είμαι μαζί του», είπε.

Ο Σταμάτης Γονίδης όμως μίλησε και για τον εαυτό του 15 χρόνια πριν, λέγοντας ότι δεν του άρεσε καθόλου.

«Έχω φάει πολλές πέτρες επειδή είμαι αυθεντικός. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα πρόσεχα τον εαυτό μου περισσότερο, θα αγαπούσα τον εαυτό μου περισσότερο, θα γυμναζόμουν, όπως κάνω τώρα και δεν θα αφηνόμουν σε αγκαλιές που δεν άξιζε τον κόπο. Κι εγώ ο ίδιος δεν θα έκανα παρέα με τον εαυτό μου 15 χρόνια πριν. Δεν το γουστάριζα αυτό το άτομο», είπε.

Ο τραγουδιστής έβγαλε κι ένα μικρό παράπονο για την κόρη του, η οποία δεν περνάει πολύ χρόνο μαζί του.

«Η κόρη μου θέλει να γίνει star. Δεν με βλέπει πολύ, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι ο χρόνος που θα περνούσε μαζί μου θα της ήταν πολύτιμος. Δεν θέλω να την πιέζω και να της χαλάω τις στιγμές της», είπε.

Τέλος τάχθηκε υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων, αλλά κατά της υιοθεσίας παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια.

«Η Εκκλησία κακώς είναι αντίθετη στο να συμβιώνει ένας ομοφυλόφιλος με έναν άλλο. Όμως εγώ είμαι κάθετος στο ζήτημα της υιοθεσίας. Διαιωνίζεις την ομοφυλοφιλία όταν ένα παιδί μεγαλώνει με δύο άνδρες», είπε. ​