Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες, μετά από δημοσιεύματα που θέλουν τον Harry Styles να κάνει solo καριέρα και τους One Direction να διαλύονται! Εκπρόσωπος του δημοφιλούς γκρουπ σχολίασε όσα γράφονται και λέγονται, αποκαλύπτοντας τι πραγματικά συμβαίνει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 19χρονος σταρ φέρεται να ετοιμάζει το επόμενο βήμα του στην δισκογραφία μακριά από τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ. «Ο Harry θέλει πολύ να ηχογραφήσει δικό του δίσκο και θα το κάνει», ανέφερε πηγή που δεν κατονομάζονταν.

«Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε αυτά», είπε νέτα – σκέτα ο εκπρόσωπος των One Direction, επισημαίνοντας πως η sold-out τουρνέ των αγοριών ξεκινά τον Απρίλιο.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν φήμες για solo βήματα του Harry Styles: πριν από μερικές μέρες, δημοσίευμα ανέφερε πως ο 19χρονος έχει γράψει δικούς του στίχους, τους οποίους και ηχογραφεί χωρίς να το γνωρίζουν οι υπόλοιποι των One Direction.

«Τα αγόρια δουλεύουν μαζί για το νέο άλμπουμ του γκρουπ. Κάποιες φορές, κάποιες ηχογραφήσεις γίνονται ξεχωριστά», σχολίασε ο εκπρόσωπός τους, διαψεύδοντας και αυτή την φημολογία.