Σάλο είχε προκαλέσει πριν μερικές εβδομάδες, η είδηση ότι η Kim Kardashian έκανε έρανο για τα θύματα του τυφώνα στις Φιλιππίνες, κρατώντας το… 90% των εσόδων!

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, η 33χρονη celebrity διοργάνωσε μια πολυδιαφημισμένη δημοπρασία με στόχο να βοηθηθούν τα θύματα του τυφώνα, αλλά στο τέλος, εκείνη εισέπραξε το μερίδιο του λέοντος!

kim1.jpg
Μέρες μετά, η άπληστη Kim, αποφάσισε ν΄απαντήσει σε όσους την κατηγορούν, μέσω του προσωπικού της site.

egrafo.jpg

  • Με τίτλο «Η προσφορά βγαίνει μέσα από την καρδιά», έχει αναρτήσει ένα κείμενο, ��που γράφει τα εξής:

«Μεγάλωσα έχοντας αποκτήσει σκληρό πετσί, με τα χρόνια, επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο. Υπάρχουν στιγμές, που αισθάνομαι πως με κριτικάρουν, ό,τι κι αν πω, ό,τι κι αν κάνω. Πλέον είμαι συνηθισμένη σ΄αυτό. Απλά επιλέγω να μην τρέφω άλλο πια την αρνητικότητα, και φυσικά να μην αφήνω αυτό να με αναλώνει».

kim36.jpg
Και συνεχίζει, λέγοντας πως «το πρόβλημα, ξεκινά από τη στιγμή που κατηγορούμαι επειδή προσπάθησα να βοηθήσω μέσω της προσφοράς μου, τους ανθρώπους. Το έκανα ανέκαθεν. Αυτό με δίδαξε ο πατέρας μου, ακόμα και όταν η προσφορά δεν γίνεται γνωστή από τα ΜΜΕ. Δεν δημοσιεύω όλες τις φιλανθρωπίες που κάνω. Ο,τι κάνω, το κάνω επειδή το θέλω. Με πληγώνει που με κατηγορούν πως έδωσα μόνο το 10% από τα έσοδα της δημοπρασίας από το eBAY, στα θύματα των Φιλιππίνων. Κάνω κάθε μήνα δημοπρασίες, και κάθε τόσο, αλλάζει και το αντικείμενο της φιλανθρωπίας. Δίνω πάντα, σε όλες τις φιλανθρωπίες, το 10% των εσόδων. Αυτό το μήνα, ήταν για τα θύματα των Φιλιππίνων, τον περασμένο μήνα, ήταν για μια εκκλησία», καταλήγει η Kim.