«Νο one like S» γράφει το νέο τατουάζ της Ελένης Φουρέιρα και η νεαρή τραγουδίστρια παραδέχεται ότι το «χτύπησε» για τον Γιώργο Σαμαρά, με τον οποίο είναι και πάλι ζευγάρι!

Μιλώντας για την επανασύνδεση με τον ποδοσφαιριστή, η τραγουδίστρια αναφέρει: «ένα ζευγάρι για να είναι μαζί μετά από έξι χρόνια σημαίνει ότι η σχέση του στηρίζεται σε γερά θεμέλια».

«Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που λέμε “αχ, δεν μου πετυχαίνει μια σχέση“, “δύσκολα θα ερωτευτώ ξανά”. Έμαθα πλέον ποτέ να μη λέω ποτέ, γιατί έρχεται τελικά μια στιγμή που ερωτεύεσαι τόσο πολύ που δεν μπορείς να το ελέγξεις. Τέτοια τατουάζ λοιπόν σαν αυτό που χτύπησα, που μπορεί κάποιος να το θεωρήσει αστείο ή μικρό μπορεί να σημαίνουν πάρα πολλά», συνεχίζει στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello» η Ελένη, μιλώντας για το σχέδιο που κοσμεί το χέρι της εδώ και περίπου ένα μήνα!

Όσο για το πώς αντέδρασε όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτό που «κάρφωσαν» την επανασύνδεση;
«Το να δημοσιοποιούνται στιγμές της προσωπικής μου ζωής δεν είναι το καλύτερό μου. Μερικά πράγματα θέλω να τα κρατάω για μένα. Από την άλλη, όμως, θα ήταν αστείο να διαμαρτυρηθώ και να αντιδράσω περίεργα επειδή βγήκαν κάποιες φωτογραφίες. Μου φάνηκε περίεργο γιατί απλώς δεν ήθελα να προκαλέσω», απαντά, ενώ δεν ξεχνά να επισημάνει ότι νιώθει πολύ καλά και πολύ ευτυχισμένη.