Ανατριχίλα προκαλούν οι τελευταίες φώτο του Paul Walker, μέσα στη μοιραία Porsche Carrera, που οδήγησε εκείνον και τον οδηγό φίλο του, σε τραγικό θάνατο.

WALKER1.jpg
Όπως θα δείτε και στα σοκαριστικά στιγμιότυπα, ο 40χρονος ηθοποιός μόλις έχει επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο με τον Roger Rodas.

Ο Walker, στη θέση του συνοδηγού χαμογελά και δείχνει ανυποψίαστος για το τραγικό παιχνίδι που του επιφυλάσσει η μοίρα.

WALKER2.jpg
Στιγμές αργότερα, το αυτοκίνητο πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο δέντρο και γίνεται παρανάλωμα του πυρός, παρασέρνοντας στο θάνατο τους δυο άντρες.

WALKER3.jpg

  • ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ PAUL WALKER:

Την ίδια στιγμή, το TMZ, αναφέρει πως στα χέρια της οικογένειας του, βρίσκεται ο,τι απέμεινε απ΄αυτόν, μιας και μετά το μοιραίο δυστύχημα, το σώμα του Walker ήταν αδύνατο ν΄αναγνωριστεί λόγω της φωτιάς.

CAR1.jpg
Τ΄απομεινάρια του Walker, μεταφέρθηκαν από τον ιατροδικαστή του Los Angeles στο τοπικό νεκρτομείο, έως ότου οι δικοί του αποφασίσουν πότε και που θα ταφεί τελικά.

CAR2.jpg
Παράλληλα, οι Αρχές επιμένουν πως η μεγάλη ταχύτητα ήταν αιτία του δυστυχήματος, αλλά περιμένουν και τις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται να καθυστερήσουν έως και έξι εβδομάδες.

CAR3.jpg
Οι μέχρι στιγμής αυτοψίες που έχουν γίνει πάντως, αναφέρουν πως ο Walker πέθανε από τραύματα και από τη φωτιά που πήρε το αυτοκίνητο.

Ο φίλος του, Roger Rodas, έχασε τη ζωή του πριν το αυτοκίνητο πάρει φωτιά.