Πλήθος celebrities έδωσαν το παρόν στην επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν του Nelson Mandela, με τους Νaomi Campbell, Charlize Theron και Bono, να πρωτοστατούν.

nao1.jpg
Όπως θα δείτε και στο πλούσιο φωτορεπορτάζ, η Naomi Campbell έφτασε στο στάδιο FNB του Γιοχάνεσμπουργκ, ντυμένη στα μαύρα, ενώ μίλησε συγκινημένη στους δημοσιογράφους για το θαυμασμό της στον Nelson Mandela, τον οποίο γνώρισε πρώτη φορά, το 1993.

nao2.jpgnao3.jpg
Μάλιστα, η 43χρονη γαζέλα, αποτελεί μια από τις πολυφωτογραφημένες celebrities στο πλευρό του μεγάλου νοτιοαφρικανού ηγέτη, η οποία στο παρελθόν, τον έχει αποκαλέσει «μέντορα μου!»

naomi mandela.jpg

Πανικό όμως στο στάδιο, προκάλεσε και η εμφάνιση της Charlize Theron, η οποία με το που έφτασε στο στάδιο, καταχειροκροτήθηκε από τον ��όσμο που είχε συγκεντρωθεί.

ch1.jpg
Η Νοτιο-Αφρικανή ηθοποιός, άρχισε να μοιράζει φιλιά στο πλήθος που ζητωκραύγαζε, ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πως το 2004, η Charlize είχε ξεσπάσει σε δάκρυα χαράς κατά τη συνάντηση της με τον Mandela, συγκινημένη που εξαιτίας του σταμάτησαν οι φυλετικές διακρίσεις στη χώρα της. Έκτοτε, οι δυο τους είχαν διατηρήσει πολύ στενές σχέσεις, ενώ ο Mandela είχε βγει και την είχε συγχαρεί δημόσια όταν κέρδισε το Oscar.

ch2.jpg
Τέλος, και η παρουσία του Bono προκάλεσε επευφημίες στο στάδιο. Ο τραγουδιστής των U2, έδωσε το παρόν στην επιμνημόσυνη δέηση μαζί με τη σύζυγο του Ali.

ch3.jpg
O Bono, είχε στενή επαφή με τον Mandela, μιας και με τους U2, είχαν κάνει μεγάλο φιλανθρωπικό έργο στη Νότιο Αφρική.

Bono.jpg

ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ VIDEO, ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΣ!