Μπορεί ο Leonardo Dicaprio να εμφανίστηκε λαμπερός, λαμπερός στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας στο Παρίσι, όμως η ψυχούλα το ξέρει, πόσο πολύ θα ήθελε να μην βρισκόταν εκεί. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός ανησυχεί πάρα πολύ για την τύχη του ετεροθαλή αδελφού του, που αγνοείται εδώ και ένα μήνα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, ο Leonardo Dicaprio αποφάσισε να βάλει στην άκρη για λίγο καιρό την καριέρα του, μέχρι να βρεθεί ο αδελφός του Adam Farrer, ο οποίος εξέτισε ποινή τριών εβδομάδων στη φυλακή για κλοπή και παραβίαση των όρων αναστολή��.

leo1.jpg

«Ο Adam ήταν στη φυλακή και τώρα δεν γνωρίζει κανείς που είναι. Ήρθε και έμεινε στο σπίτι μου για μια, δυο μέρες και ξαφνικά εξαφανίστηκε», είπε στην εφημερίδα φίλος της οικογένειας.

Ο ετεροθαλής αδελφός του Dicaprio δεν απαντά στα αγωνιώδη τηλεφωνήματα των δικών του ανθρώπων, αν και η σύνδεσή του δεν έχει διακοπεί, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στην οικογένειά του.

«Ο Adam έχει ξεφύγει από τον… σωστό δρόμο αρκετές φορές στο παρελθόν. Δεν έχει σταθερό σπίτι, μένει σε φίλους και αλλάζει κάθε τόσο σπίτια χωρίς κανείς να γνωρίζει τίποτα», δήλωσε ο ίδιος άνθρωπος.

Ο Leonardo Dicaprio είναι πολύ δεμένος με τον μεγαλύτερο αδελφό του και πολύ συχνά ο φωτογραφικός φακός τους έχει πιάσει να παρακολουθούν μαζί αγώνες μπάσκετ ή να διασκεδάζουν σε πάρτι.

leo2.jpg

Μάλιστα φήμες θέλουν τον ηθοποιό να κυνήγησε μια καριέρα στο Hollywood, θέλοντας να ακολουθήσει τα βήματα του αδελφού του, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Όμως ο Leonardo εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, ενώ η καριέρα του Adam έμεινε στάσιμη και τελικά κατέληξε στην αφάνεια.

Μόνο τα τελευταία τρία χρόνια ο αδελφός του Dicaprio έχει δικαστεί για επίθεση, κατοχή ναρκωτικών, ενδοοικογενειακή βία και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

leo3.jpg

Χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις ένα χρόνο μετά την επιτυχία του Leonardo Dicaprio με τον Τιτανικό, ο Adam συνελήφθη για επίθεση εναντίον ενός φωτογράφου. Το 2000 μάλιστα κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας της συντρόφου του, όμως λίγο καιρό αργότερα οι κατηγορίες αποσύρθηκαν.

Όπως είναι φυσικό ο Leo ανησυχεί πολύ για τον αδελφό του και ο νους του πάει στα χειρότερα.