Συγκινήθηκε σου λέει ο Ηλία Βρεττός με την αφιέρωση που του έκανε η Ευαγγελία Αραβανή στο προηγούμενο live του Dancing. Τον έπιασε εξ απήνης τον άνθρωπο και παρά λίγο να τα μπήξει, αλλά αντ’ αυτού επέλεξε να το ρίξει στο ποτό μαζί με την παρέα του, παρά το γεγονός ότι δεν πίνει ποτέ.

«Την Κυριακή το κορίτσι μου με συγκίνησε πάρα πολύ. Επειδή δεν με προετοιμάζει ποτέ τι θα πει στα video ή τι θα προβληθεί στο live, ήμουν πολύ απροετοίμαστος για το αφιέρωμα που έκανε σε μένα και ήταν πάρα πολύ συγκινητικό. Άνοιξα ποτά και πίναμε εκεί με τους φίλους. Μ’ έκανε να πιω που δεν πίνω ποτέ», είπε ο τραγουδιστής.

Μάλιστα ο Ηλία δεν δίστασε να δηλώσει ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη.

«Δεν ξέρω αν ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, αλλά ήταν από τις πολύ πολύ όμορφες στιγμές της ζωής μου», είπε.

Ο Ηλίας, που δεν του αρέσει να μιλά για τα προσωπικά του για πρώτη ίσως φορά διέψευσε και όσους αποκαλούν την καλή του ψυχρή και απόμακρη.

«Η Ευαγγελία έχει μια συστολή σαν άνθρωπος, κάτι που εγώ το βρίσκω πολύ γοητευτικό και μ’ αρέσει σε μια γυναίκα. Έχει μια εσωστρέφεια και δεν εξωτερικεύεται εύκολα, ειδικά όταν βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που δεν αισθάνεται άνετα. Αυτό πολλές φορές μπορεί να παρεξηγείται και να την λένε ψυχρή, όμως πιστέψτε με δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτό. Στις ιδιωτικές μας στιγμές, κάθε άλλο παρά ψυχρή είναι», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.