Τώρα που επιτέλους βγήκε το διαζύγιο του Ashton Kutcher με την Demi Moore, μπορεί ο ηθοποιός να κάνει σχέδια για το υπόλοιπο της ζωής του μαζί με την αγαπημένη του Mila Kunis. Μάλιστα μια πρώτη γεύση πήραν το περασμένο Σάββατο στον γάμο του αδελφού της Mila, όπου η ηθοποιός ήταν και παράνυμφος.

mila1.jpg

Η Mila εμφανίστηκε με λευκό vintage φόρεμα και κουνούσε πέρα δώθε την ανθοδέσμη, ενώ το… «γαμπριάτικό» του φόρεσε και ο Ashton, αφού έσκασε μύτη με σμόκιν και παπιγιόν.

mila2.jpg

Το ζεύγος εδώ και αρκετό καιρό κάνει σχέδια γάμου και πολύ είπαν ότι αυτή η επίσημη εμφάνιση μπροστά σε όλο το σόι της Mila ήταν το πρώτο βήμα για να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους.

mila3.jpg
«Ο Ashton και η Mila συζητούν εδώ και καιρό το ενδεχόμενο του γάμου. Είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί και σκέφτονται το επόμενο βήμα», είπε ένας μαρτυριάρης φίλος του Kutcher.

mila4.jpg

Προς το παρόν πάντως έμειναν σε μια μικρή πρόβα στο γάμο του αδελφού της Mila, ενώ το ζευγάρι ήταν και πολύ γαλαντόμο, αφού έκανε δώρο στους νεόνυμφους το γαμήλιο ταξίδι στην Αυστραλία.