Είναι μετά να μην λένε οι «κακές γλώσσες» ότι η Δούκισσα Νομικού αντιγράφει την Ζέτα Μακρυπούλια; Αφού ανέλαβε το «Dancing With The Stars», η Δούκισσα ετοιμάζεται να ανέβει στο σανίδι και, μάλιστα, στο θέατρο που εμφανίζεται τώρα η Μακρυπούλια!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News», η νεαρή παρουσιάστρια δέχθηκε πρόταση για παιδική παράσταση, που βασίζεται στην ιστορία του Τρωικού Πολέμου και θα ανέβει τον Φεβρουάριο στο «Παλλάς». Η Δούκισσα «πολιορκείται» για τον ρόλο της Ωραίας Ελένης, σε κείμενο Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου, μαζί με έναν θίασο 30 ατόμων.

Εκτός από την Δούκισσα, στο ίδιο έργο θα δούμε τον Γιώργο Νούση στον ρόλο του Αχιλλέα και τον Μάξιμο Μουμούρη σε εκείνον του Έκτορα, ενώ για τον ρόλο της Πενθεσίλειας φέρεται ως φαβορί η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η... παρεούλα της παρουσιάστριας στην παρουσίαση του «Dancing»!

Κι έρχομαι εγώ και σε ρωτώ: πόσα κοινά ακόμα θα έχουν Ζέτα και Δούκισσα; Μετά τον έρωτα με τραγουδιστή και την παρουσίαση του σόου χορού, να σου και το θέατρο! Μάλιστα, με δεδομένο ότι η Ζέτα Μακρυπούλια τελειώνει με το «Sugar – Μερικοί Το Προτιμούν Καυτό» στις 6 Ιανουαρίου, η Δούκισσα θα την διαδεχθεί και εκεί…