Πρεμιέρα χωρίς τη Δέσποινα Βανδή με πολιτικές δηλώσεις από την πίστα έκανε ο Νότης Σφακιανάκης, απαντώντας παράλληλα στην τραγουδίστρια, η οποία αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί του, μετά τις δηλώσεις του για τη «Χρυσή Αυγή».

Με παντελόνι παραλλαγής και χακί μπουφάν με την γερμανική σημαία εμφανίστηκε ο τραγουδιστής στην πίστα, λέγοντας για τη Δέσποινα Βανδή, πως:

«Είχαμε κάνει μια συμφωνία. Θα πρέπει να παρουσιάζει ο καθένας τα εθνικά του φρονήματα. Πιστοποιητικό φρονημάτων όπως έκαναν παλαιότερα δηλαδή, την εποχή του εμφυλίου και λίγο μετά. Να δείχνουμε το φρόνημα μας, ώστε να μας εγκρίνουν, αν είμαστε νομιμόφρονες. Εθνικόφρονες δηλαδή».

Οι κάμερες, περίμεναν για προγραμματισμένες δηλώσεις, όμως οι συνεργάτες του Νότη Σφακιανάκη ανακοίνωσαν τελευταία στιγμή, πως ο τραγουδιστής δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση:

«Θα σας παρακαλούσα πάρα πολύ, σύντομα που θα γίνουν εκλογές, να δώσετε το παρόν βροντερά και να διώξετε τους τυράννους. Τους ανθρώπους που τυραννικά κυβερνούν, ούτως ώστε κάποια στιγμή οι επόμενοι που θα έρθουν, να καταλάβουν ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για εκείνους» είπε δια της πίστας.

  • Στο video που ανέβασε το tlife, ο Νότις ευχαριστεί τους «Going Through» που συνεργάστηκαν μαζί του:

«Χάλασε η συνεργασία, η οποία μάλλον δεν έπρεπε να γίνει. Καλώς εχόντων των πραγμάτων όμως, φτάσαμε στο σημείο να δημιουργήσουμε μέσα από έκτακτη ανάγκη μια νέα συνεργασία, με ανθρώπους που ενδεχομένως να ήταν ��αι η καλύτερη των λύσεων για πρώτη συνεργασία. Όταν πηγαίνεις αντίθετα στο ρεύμα, το ρεύμα δια της βίας θέλει να σε παρασύρει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.