Ανένταχτος πολιτικά δηλώνει τώρα ο Νότης Σφακιανάκης σε μια προσπάθεια να μαζέψει αυτή τη δήλωση που προκάλεσε σάλο.

Σανίδα σωτηρίας μάλλον ψάχνει ο τραγουδιστής, ο οποίος σε νέα του συνέντευξη ισχυρίστηκε ότι δεν είναι, ούτε θα γίνει Χρυσή Αυγή. Η πολιτική του...τούμπα όμως, δε έκανε το σάλο στον καλλιτεχνικό χώρο, να κοπάσει..

«Η καριέρα είναι δικιά του την κάνει ο,τι θέλει. Εγώ δε θα πολιτικοποιηθώ δημόσια, δε θα πω αν συμφωνώ ή διαφωνεί με τον Νότη. Εγώ θα πω στους φίλους που μας ακούνε να μην φανατίζονται, είτε με τους με, είτε με τους δε, μην έχουμε άλλο αίμα, γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, να κλονίσει την ειρήνη της ��ώρας μας» σχολιάζει ο Καλλίδης.

Αποστάσεις από τις θέσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής παίρνει και ο Γιάννης Στάνκογλου.. Κοίτα εγώ δεν είμαι φαν του Νότη Σφακιανάκη. Ο καθένας μπορεί να πει ο,τι θέλει, δημοκρατία έχουμε. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του» είπε.

«Ο Σφακιανάκης έχει μπερδέψει τα μπούτια του και δε θα συνεργαζόμουν μαζί του» έχει δηλώσει ανοιχτά ο Στέλλιος Ρόκκος.

«Δε με ενδιαφέρει τι λένε οι λογιστές, με ��νδιαφέρει που βλέπω συνανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα, να έχουν πρόβλημα σίτισης. Κάτι πρέπει να αλλάξουν, κάτι δεν έχουν κάνει καλά. Είναι θέμα ημερών και ωρών να χυθεί αίμα.»

Ο τραγουδιστής μάλιστα εκφράζει τους φόβους του για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

«Θα ξεσηκωθεί ο κόσμος, δε γίνεται να πεινάει το παιδί σου και να μην πας να κλέψεις. Τι θα κάνεις θα το αφήσεις να πεθάνει από την πείνα; Αναγκάζω τον εαυτό μου να είναι ρεαλιστής γιατί τα πράγματα έχουν δυσκολέψει.»