Τις λεπτομέρειες για την κηδεία του Paul Walker κανονίζει η οικογένεια του ηθοποιού, μετά και την γνωμάτευση του ιατροδικαστή για τον θάνατό του, σύμφωνα με την οποία άφησε την τελευταία του πνοή από τραύματα και εγκαύματα, μέσα στην μοιραία Porsche.

«Δεν έχουν αποφασίσει πότε θα γίνει η κηδεία, ακόμα συζητούν τις λεπτομέρειες», είπε άτομο από το περιβάλλον του αδικοχαμένου ηθοποιού, προσθέτοντας πως οι οικείοι του αναζητούν την κατάλληλη ημερομηνία ώστε όλη η οικογένεια και οι άνθρωποι που τον αγάπησαν να μπορούν να παραστούν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει οριστικοποιηθεί το πότε και το πού θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό. Στο μεταξύ, οι fans του συνεχίζουν να επισκέπτονται στο σημείο του τροχαίου και να αφήνουν λουλούδια και κεριά στην μνήμη του.

Στο μεταξύ, ο συμπρωταγωνιστής του Paul Walker στα «Fast & Furious», Tyrese Gibson, διέψευσε δημοσιεύματα τα οποία τον ήθελαν να έχει ενεργό ρόλο στα της κηδείας: «δεν έχω καμία ανάμειξη στα σχέδια για την κηδεία του Paul… Αυτό δεν αφορά εμένα, αλλά εκείνον και την οικογένειά του. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτική τους ζωή και να τους αφήσετε να θρηνήσουν για την απώλεια», έγραψε στο Twitter ο ηθοποιός.