Αντιμέτωποι με μια… τραγική ειρωνία ήρθαν το βράδυ της Πέμπτης ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton.

Το ζευγάρι, έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα ενός βιογραφικού φιλμ για την ζωή του Nelson Mandela, στο σινεμά «West End», την ώρα που ο ηγέτης της Νοτίου Αφρικής, περνούσε στην… αιωνιότητα!

kate1.jpg
Η πρεμιέρα έγινε στο Λονδίνο, ενώ το παρόν ως εκπρόσωποι της οικογένειας Mandela, έδωσαν οι κόρες του, Zindzi και Zenani.

kate2.jpgkate3.jpg
Ο θάνατος του με��άλου ηγέτη, έγινε γνωστός στο πριγκιπικό ζεύγος, λίγο πριν τελειώσει η ταινία.

kate4.jpg
Αμέσως, η ταινία διεκόπη και τηρήθηκε δυο λεπτών σιγή μέσα στο σινεμά, στη μνήμη του Nelson Mandela.

kate5.jpgkate6.jpg
Όπως είναι φυσικό, ο πρίγκιπας William δεν θα μπορούσε να μην αποτίσει φόρο τιμής στην εμβληματική προσωπικότητα του 95χρονου Νοτιο-Αφρικανού ηγέτη, λέγοντας:

«Θέλω να πω, ότι αυτά τα νέα είναι πολύ τραγικά και λυπηρά. Πρέπει όλοι να θυμόμαστε πόσο εκπληκτικός και εμπνευσμένος άνδρας ήταν ο Nelson Mandela. Η σκέψη μου και οι προσευχές μου είναι μαζί του, και με την οικογένεια του. Είναι πολύ λυπηρό!» κατέληξε.

kate7.jpg
Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, William και Kate βγήκαν μουδιασμένοι και «χαμένοι» μετά την ανακοίνωση των τραγικών νέων.

kate8.jpg
Το ίδιο και ο υπόλοιπος κόσμος που έδωσε το παρόν. Πολλοί θεατές ξέσπασαν σε κλάματα,ενώ υπήρξαν και άλλοι που έμειναν αποσβολωμένοι και σιωπηλοί.

kate9.jpg
Οι κόρες του πάντως που έδωσαν το παρόν στην πρεμιέρα της ταινίας, λέγεται στα ξένα ΜΜΕ πως γνώριζαν για το θάνατο του, πριν καν ξεκινήσει η ταινία, ενώ ακόμα βρίσκονταν στο ξενοδοχείο τους, αλλά επέμεναν πως θα ήταν καλύτερα να γίνει γνωστός, μετά το τέλος της ταινίας.

kate10.jpgkate11.jpg
Κατά τη διάρκεια πάντως του βιογραφικού φιλμ, εγκατέλειψαν πολλές φορές την αίθουσα, σύμφωνα με τους διοργανωτές.