Χαρές και πανηγύρια στην οικογένεια Jagger, αφού ο γερόλυκος της ροκ, Mick σε λίγους μήνες θα γίνει προπάππους. Η κόρη της Τζέιντ, Ασίζι, περιμένει το πρώτο της παιδάκι σε ηλικία μόλις 21 ετών και όλοι στην οικογένεια είναι ενθουσιασμένοι.

jagger1.jpg
«Οι γυναίκες στην οικογένειά μας συνηθίζεται να κάνουν νέες παιδιά, είναι στο αίμα μας», είπε η Ασίζει, αφού και η μητέρα της, την απόκτησε σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Μάλιστα η Τζέιντ Τζάγκερ δεν αγχώθηκε καθόλου που μόλις στα 42 της θα γίνει… γιαγιά.

jagger2.jpgjagger3.jpg
«Όλα είναι στο μυαλό μας. Ίσως είναι πιο τρομακτικό να γίνεσαι γιαγιά στα 60, γιατί τότε το συνδυάζεις με την ηλικία σου. Τώρα όμως που είμαι 42 ετών, το βρίσκω αστείο να γίνω γιαγιά. Ξαφνικά δεν νιώθω μεγαλύτερη από ότι είμαι, παρά το γεγονός ότι έχω περάσει τα 40», δήλωσε η μέλλουσα γιαγιά, τονίζοντας ότι η κόρη της θα γίνει πολύ καλή μαμά.

jagger4.jpg

Ποια ήταν η αντίδραση του Μικ Τζάγκερ όμως όταν έμαθε τα νέα;

jagger5.jpg

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “πολύ ωραία”. Φαντάζομαι ότι είναι ωραίο να γίνεσαι προπάππους, αν και δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο του αρέσει να μεγαλώνει ή να τον φωνάζουν έτσι. Εγώ ανέκαθεν τον φώναζα Μικ και δεν θα αρχίσω τώρα να τον λέω παππού. Είμαστε δεμένοι και έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, αν και δεν μιλάμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο», είπε η Ασίζι.

jagger6.jpg

Η Ασίζι μένει εδώ και τρία χρόνια στην εξοχή της Κορνουάλης, μαζί με τον σύντροφό της, τον 25χρονο σεφ Άλεξ Κι, με τον οποίο γνωρίζονται από όταν ήταν 14 ετών. Μάλιστα το ζευγάρι επέλεξε την Κορνουάλη για να φέρει στον κόσμο και να μεγαλώσει το παιδί του, παρά το γεγονός ότι τόσο η μέλλουσα μαμά, όσο και η αδελφή της μεγάλωσαν στην Ίμπιζα.

jagger7.jpg
jagger8.jpg