Να «παγώσουν» προσωρινά τα γυρίσματα της ταινίας «Fast&Furious 7», αποφάσισαν οι παραγωγοί της ταινίας, μετά τον τραγικό θάνατο του Paul Walker.

Βλέπετε, οι υπεύθυνοι της παραγωγής, τρέχουν και δεν φτάνουν, μιας και η ταινία είχε γ��ριστεί μέχρι τη μέση με τον 40χρονο ηθοποιό.

walker1.jpg
Πλέον όμως, τα πάντα πρέπει ν΄αλλάξουν, μιας και μετά τον χαμό του Walker, θα πρέπει να υπάρξει επανασχεδιασμός του σεναρίου της ταινίας.

Η υπεύθυνη της Universal, Donna Langley, εξήγησε πως τα γυρίσματα της ταινίας σταματάνε, και προς το παρόν, είναι άγνωστο το πότε θα ξεκινήσουν ξανά.

walker2.jpg
Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί η ταινία να βγει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2014, όλα δείχνουν πως η ημερομηνία αυτή θ΄αλλάξε��.

«Αυτή τη στιγμή, όλοι εμείς στην Universal, θέλουμε να παρέχουμε την υποστήριξη και τη συμπαράσταση μας στην οικογένεια του Paul Walker, αλλά και στους συντελεστές της ταινίας “Fast&Furious” που είναι συντετριμμένοι! Θωρούμε πως πρέπει τα γυρίσματα να σταματήσουν, μέχρι να δούμε τι θα γίνει με τη συνέχεια της ταινίας. Δεσμευόμαστε να κρατάμε ενημερωμένους τους fansτ της ταινίας, και όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα τους το πούμε».

  • ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ WALKER ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ «FAST&FURIOUS 6»:

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα θέλουν μέρος των εσόδων από το DVD του «Fast&Furious 6», να πηγαίνουν στη φιλανθρωπική οργάνωση «Reach Out Worldwide», που είχε ιδρύσει ο Paul Walker.

walker3.jpg

  • ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ:

Μετά τη νεκροψία του Paul Walker όπου διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του ήρθε από εγκαύματα και χτυπήματα, το μόνο που απομένει είναι να κηδευτεί η σωρός του 40χρονου ηθοποιού.

Ωστόσο, η ημερομηνία της ταφής και της τελετής, είναι άγνωστη μέχρι στιγμής, μιας και η οικογένεια κανονίζει ακόμα τις τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες.