Τραγικό πρόσωπο είναι η 16χρονη κόρη του Paul Walker, η οποία ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο τραγικά και πόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

spl661949_001.jpg
Όπως σας έχουμε ξαναγράψει από το star.gr, η Meadow Walker ήταν η μεγάλη αδυναμία του ηθοποιού. Την αγαπούσε, τη συμβουλευόταν, ενώ το τελευταίο διάστημα η 16χρονη είχε μετακομίσει ώστε να βρίσκεται κοντά του.

spl661949_002.jpg
Ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Σχεδόν μια εβδομάδα μετά το τραγικό δυστύχημα του ηθοποιού με την Porsche Carrera την οποία οδηγούσε ο κολλητός του, Roger Rodas, το σπίτι στο οποίο έμενε ο Paul Walker, δεν έχει σταματήσει να δέχεται κόσμο που πάει να συλλυπηθεί την κόρη και την οικογένεια του.

spl661949_020.jpg
Οι παπαράτσι, τσάκωσαν την 15χρονη κόρη του, να βγαίνει έξω από το σπίτι, παρέα με δυο φίλους της, ώστε να μπορέσει λιγάκι να ξεφύγει.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η Meadow είναι σκιά του εαυτού της. Η 15χρονη κοπέλα είναι απαρηγόρητη και δεν έχει σταματήσει να θρηνεί το μπαμπά της.

spl661949_019.jpg
Λίγο νωρίτερα, οι παπαράτσι είχαν πετύχει και την οικιακή βοηθό του Paul Walker, η οποία όταν έμεινε μόνη της στην αυλή ξέσπασε σε κλάματα, ενώ στη συνέχεια ανέκτησε την αυτοκυριαρχία της και άρχισε να κάνει δουλειές.