Πρώτη ανάρτηση: 5/12/2013 00:10

Εργένης για μια ακόμα φορά είναι ο George Clooney, ο οποίος δεν φαίνεται να στεριώνει με γυναίκα. Μιλώντας μάλιστα σε γνωστό ανδρικό περιοδικό παραδέχθηκε ότι δεν είναι ο τύπος που παντρεύεται και κάνει οικογένεια.

«Δεν είμαι πολύ καλός στον γάμο», δήλωσε ο ηθοποιός, ο οποίος το λέει από πείρα, αφού από το 1989 έως το 1993 ήταν παντρεμένος με την Τάλια Μπάλσαμ, αλλά ο γάμος δεν… στέριωσε.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο να μιλήσει και για τον χωρισμό του από την Στέισι Κίμπλερ.

«Κι εγώ εκπλήσσομαι από το γεγονός ότι είμαι πάλι εργένης. Όμως έχω εκπλαγεί από σχεδόν τα πάντα στη ζωή μου, όπως για παράδειγμα που δεν είμαι ένας ασφαλιστής στο Κεντάκι», είπε με αρκετή δόση χιούμρο.

Όταν δε τον ρώτησαν γιατί δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει κάνει παιδιά ακόμη, εκείνος απάντησε ότι ποτέ δεν είχε τέτοιες φιλοδοξίες, ούτε αισθάνθηκε ποτέ ότι πρέπει να βιαστεί να κάνει οικογένεια.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Gravity», που δεν αποκλείεται να του χαρίσει φέτος ένα Όσκαρ, ομολογεί επίσης ότι δεν είναι εύκολο να χειριστείς τη φήμη. «Δε συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Κλαρκ Γκέημπλ ή κάποιον παλιό σταρ, αλλά εκείνοι δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν στο περιβάλλον που υπάρχει τώρα. Θα πλάκωναν στο ξύλο μερικούς, ενώ εδώ απαιτείται να είσαι ζεν, δηλαδή μακάριος», δήλωσε.