Αναληθή είναι τα δημοσιεύματα που τις τελευταίες ημέρες ήθελαν την 15χρονη του Paul Walker, να έχει δει τον πατέρα της να πεθαίνει!

Όπως σας είχαμε γράψει και τις προηγούμενες ημέρες από το star.gr, ο 8χρονος γιος του οδηγού της μοιραίας Porsche Carrera, ήταν στο φιλανθρωπικό event πριν το τραγικό δυστύχημα, και είδε το αυτοκίνητο να πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο δέντρο και να παίρνει αμέσως φωτιά.

walker.jpg
Μάλιστα, επειδή κατάλαβε πως μέσα σε αυτό βρισκόταν ο πατέρας του, Roger Rodas (και κολλητός φίλος του Paul Walker), πήδηξε ένα φράχτη ώστε να τρέξει στο σημείο, προσπαθώντας να τον απεγκλωβίσει.

Παρόμοια δημοσιεύματα ήθελαν και την κόρη του Paul Walker, Meadow, να είναι παρούσα στο φιλανθρωπικό event, αποτελώντας αυτόπτη μάρτυρα του θανάτου του πατέρα της.

meadow.jpg

Ωστόσο, κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει, και ευτυχώς το κοριτσάκι δεν είδε αυτή την συγκλονιστική στιγμή.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του ηθοποιού, τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι ψευδή.

  • Μέσω της σελίδας στο Facebook που είχε ο ηθοποιός, έγραψαν:

«Είναι πολύ άσχημο που κυκλοφορούν τέτοιες ειδήσεις από τα media. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε, πως η Meadow δεν ήταν παρούσα το Σάββατο στο φιλανθρωπικό event. Ο Paul είχε πάει μόνος του, και ευτυχώς η Meadow δεν ήταν μάρτυρας του δυστυχήματος. Παράλληλα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που δημιουργούν ψεύτικα προφίλ της Meadow στο Facebook. Θα θέλαμε όλοι σας να ξέρετε, πως η Meadow δεν έχει κανένα προφίλ, σε κανένα social media. Σας ζητάμε να σεβαστείτε αυτές τις δύσκολες, προσωπικές στιγμές!»