Την αυτοψία στις σορούς του Paul Walker και του φίλου, Roger Rodas, ετοιμάζεται να αρχίσει ο ιατροδικαστής, δίνοντας τις δικές του απαντήσεις για την τραγωδία, αλλά και ανάβοντας το «πράσινο φως» για την κηδεία.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι σοροί των ανδρών έχουν καεί σε τέτοιο βαθμό που είναι αδύνατον να αναγνωριστούν, με αποτέλεσμα ο ιατροδικαστής να στραφεί σε οδοντικές αναλύσεις, που απαιτούν από 48 έως 72 ώρες.

Σύμφωνα με πηγές από την ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Άντζελες, η αυτοψία θα αρχίσει εντός ημέρας. «Εργαζόμαστε συνεχώς για την διαδικασία αναγνώρισης. Οι σοροί δεν έχουν ακόμα αναγνωριστεί και τα δύο σώματα δεν έχουν εξεταστεί», πρόσθεσαν.

Μόλις ο ιατροδικαστής ολοκληρώσει την αυτοψία και γίνει η ταυτοποίηση των θυμάτων, πιθανότατα την Πέμπτη ή την Παρασκευή, θα ανοίξει ο δρόμος για την ταφή του αδικοχαμένου 40χρονου ηθοποιού και του φίλου του.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τα αίτια του τροχαίου, το Σάββατο που μας πέρασε. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η υπερβολική ταχύτητα και η κατάσταση του οδοστρώματος έκαναν την μοιραία Porsche να βγει από τον δρόμο, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε στύλο και να τυλιχθεί στις φλόγες…