Κακούργα τύχη, κακούργα τύχη! Πρόσωπο με πρόσωπο σε θεατρική πρεμιέρα βρέθηκαν ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μιμή Ντενίση, που έκαναν τα πάντα για να μην συναντηθούν και χαιρετηθούν!

Η… συμπάθεια (ο Θεός να την κάνει) των δύο είναι αμοιβαία και στην παράσταση «Τα Μούτρα» ο ένας δεν είχε καμία όρεξη να αντικρίσει τα μούτρα του άλλου.

Με λίγα λεπτά διαφορά κατέφτασαν στο θέατρο ο Λάκης και η Μιμή, ενώ στο φουαγιέ έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να μην ανταλλάξουν ούτε ματιά.

«Βεβαίως και θα την χαιρετούσα», είπε ο Λάκης και απέφυγε να κάνει οποιπδήποτε σχόλιο για την… αγαπημένη του, την οποία «στολίζει» δεόντως μέσα από τις εκπομπές του.

Η Μιμή, από την άλλη, ήταν πιο… κυρία: «όταν πάμε στο θέατρο δεν σχολιάζουμε τους θεατές, αλλά τους ηθοποιούς; Γιατί να σχολιάσω έναν θεατή; Δεν έχω λόγο! Κι εγώ αν τον έβλεπα μπροστά μου θα τον χαιρετούσα, όλους τους χαιρετώ... Όταν πάω σε μια παράσταση, αισθάνομαι για τους συναδέλφους μου που είναι στη σκηνή. Δεν κοιτάω γύρω γύρω να δω ποιοί είναι στην πλατεία! Αλίμονο!».

Να δεις που αμφότεροι έχουν μεγάλη μυωπία… Τετ α τετ ήρθανε, αλλά -ω, τι παράξενο!-δεν είδε ο ένας τον άλλον και δεν χαιρετηθήκανε!