Στον «αέρα» είναι η κηδεία του Paul Walker, του 40χρονου πρωταγωνιστή του «Fast & Furious» που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, με τον ιατροδικαστή να αποκαλύπτει ακόμα μία φρικιαστική πτυχή του ατυχήματος: το σώμα του ηθοποιού και του φίλου του είναι καμένα σε τέτοιο βαθμό, που είναι αδύνατη η αναγνώρισή τους!

Οι αυτοψίες στις σορούς του 40χρονου σταρ και του φίλου του, Roger Rodas, έχουν «σκαλώσει» ��την ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Άντζελες, καθώς η αναγνώριση θα γίνει μέσω οδοντικών αναλύσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής έχει έρθει σε επαφή με τις οικογένειες των δύο θυμάτων και θα ταυτοποιήσει τις δύο σορούς με την βοήθεια ακτίνων Χ, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες 48 - 72 ώρες.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως τα απαραίτητα έγγραφα εκτιμάται πως θα συμπληρωθούν το αργότερο την Πέμπτη, οπότε και η οικογένεια του Paul Walker αναμένεται να ανακοινώσει τις λεπτομέρειες για την κηδεία του.

Θυμίζουμε πως το τραγικό ατύχημα που βύθισε στο πένθος το Hollywood συνέβη το Σάββατο που μας πέρασε, όταν το πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο φίλος του Walker ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε δέντρο, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγ��ς.