Δεν έχει τέλος η τραγωδία με τον 40χρονο πρωταγωνιστή του «Fast and the Furious»,Paul Walker, και τον 38χρονο κολλητό του φίλο Roger Rodas, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο το Σάββατο στην Καλιφόρνια, όταν η αγωνιστική Porsche Carrera στην οποία επέβαιναν, καρφώθηκε σε ένα δέντρο και άρπαξε αμέσως φωτιά, με αποτέλεσμα να βρουν και οι δυο τραγικό θάνατο.

walker1.jpg
Τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είναι συγκλονιστικά.

walker4.jpgwalker2.jpg
Όπως αναφέρουν τα ξένα Μ.Μ.Ε, ο 8χρονος γιος του Roger Rodas, οδηγού της μοιραίας Porsche, με το που είδε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο μπαμπάς του να καρφώνεται στο δέντρο και ν΄αρπάζει φωτιά, έτρεξε από το σημείο όπου βρισκόταν, και προσπάθησε να σώσει τον πατέρα του, από το φλεγόμενο αυτοκίνητο!

walker3.jpg
Αυτόπτες μάρτυρες, λένε πως ο μικρούλης προσπαθούσε (αλλά μάταια), να βγάλει έξω τον μπαμπά του.

walker6.jpg
Το τραγικό της υπόθεσης, είναι πως οι δυο άνδρες, ο 40χρονος Paul Walker και ο 38χρονος Roger Rodas, τριάντα λεπτά νωρίτερα ήταν σε φιλανθρωπικό event, μόλις μερικά μέτρα από τ�� σημείο όπου έγινε η τραγωδία.

walker7.jpg
Με το που συνέβη λοιπόν το δυστύχημα, ο 8χρονος γιος του Roger Rodas, έφτασε στο σημείο μέσα σε δευτερόλεπτα, για ν΄απεγκλωβίσει τον μπαμπά του.

walker8.jpg

  • ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΜΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν΄ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ:

Ακόμα πιο τραγικό, είναι πως η έκταση των εγκαυμάτων στα σώματα των δυο ανδρών, είναι τόσο μεγάλη, που μετά δυσκολίας μπορούν ν’ αναγνωριστούν.

walker9.jpg
Γι’ αυτό και ο ιατροδικαστής του Los Angeles, έχει ζητήσει να εξεταστούν οι οδοντοστοιχίες τους, ώστε να γίνει ακριβής αναγνώριση. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αυτοψίες των δυο πτωμάτων, θα καθυστερήσουν και θα γίνουν έως τα τέλη της εβδομάδας.